“Настя вже не жилець”: друзі онкохворої Анастасії Заворотнюк про нинішній стан прекрасної няні

Поки зірка "Моєї прекрасної няні" Анастасія Заворотнюк бореться з раком головного мозку, мережею ширяться чутки про зради її чоловіка фігуриста Петра Чернишова.

Вперше про хворобу Анастасії Заворотнюк стало відомо півтора роки тому. Тоді акторка відправилася на лікування до США. Там їй провели операцію на мозку, після якої їй стало краще. Згодом стан “прекрасної няні” знову погіршився і зірка лікувалася в Росії.

За весь цей час родина артистки лише один раз виступила з заявою про її хворобу. сталося це у травні 2020 року. З того часу жодних коментарів чи знімків Анастасії Заворотнюк не було. Рідні з усіх сил намагаються не афішувати що відбувається з зіркою. Вони зауважують, що жінка свідомо не хоче показувати себе, оскільки бачить і розуміє всі зміни, які відбуваються з її зовнішністю.

Anastasia Zavorotniuk with her family
Анастасія Заворотнюк з родиною

В цей час мережею ширяться чутки, що чоловік Анастасії Заворотнюк постійно зраджує її. Рідні та друзі 49-річної акторки переживають, що подібна інформація може ще більше підірвати здоров’я зірки “Моєї прекрасної няні”. При цьому клінічний психолог та сексолог Олена Перелигіна стверджує, що в такій поведінці чоловіка зірки немає нічого страшного, адже чоловік задовольняє свої фізіологічні потреби. Це не означає, що він розлюбив законну дружину.

В той же час сама Олена Перелигіна у зради Петра Чернишова не вірить. Проте наполегливо радить оберігати “няню Віку” від подібної інформації. За її словами це може погано на неї вплинути.

Психолог радить рідним та друзям ретельно готувати Анастасію Заворотнюк до виходу у світ. А її чоловікові завжди бути поруч і не допускати, щоб чутки про його зради доходили до дружини.

Anastasia Zavorothiuk with her hasbant Petro Chernyshov
Анастасія Заворотнюк з чоловіком Петром Чернишовим

Самому Петру Чернишову буде важко виконати такі умови через щільний графік виступів. Але він може пришвидшити одужання зіркової дружини ніжністю і максимально тривалим перебуванням поруч.

Більше новин з життя Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті