Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу наштовхнув співачку на легковажний вчинок

Ані Лорак зважилась на вчинок, який за її словами, раніше ні за що б не зробила.

Українська співачка Ані Лорак відповіла на найпопулярніші питання своїх прихильників на YouTube-каналі Glamour. Серед різних питань прозвучало одне дуже цікаве, чи є у співачки татуювання на тілі? Ані Лорак не стала приховувати і відповіла, що є. При цьому зауважила, що раніше ні за що на світі не зважилась би на такий вчинок, однак все міняється і зліва від серця у неї з’явилось татуювання у вигляді метелика.

Татуювання Ані Лорак
Татуювання Ані Лорак

Варто зауважити, що пильні фанати вже давно побачили у неї це татуювання і лише будували здогадки, з яких причин воно з’явилось.

Одні вважають, що воно з’явилось після початку роману з продюсером Єгором Глібом, а інші навпаки — схиляються до версії, що татуювання нанесено через розлучення з Муратом Налчаджиоглу. До речі, своє розлучення пара офіційно змогла оформити в 31 січня 2019 року, після чого Ані Лорак заговорила про стосунки з Єгором Глібом.

Вперше своє татуювання українська співачка продемонструвала ще на початку літа 2019 року. Тоді пильні фанати побачили її на зйомках кліпу “Я тебе чекала”. При цьому, багато прихильників Ані Лорак припустили, що тату не справжнє, однак виявилось навпаки.

Співачка запевняє, що це лише одне тату на її тілі.

Більше цікавого про життя української співачки Ані Лорак дивіться у відео:

Схожі статті