В мережі з’явилися фото розкішної квартири Джамали, яку їй подарував Віталій Кличко: по-багатому

Квартира української співачки Джамали вирізняється не лише не дешевими дизайнерськими рішеннями, а й по-справжньому затишна.

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала після перемоги на «Євробаченні» в 2016 році отриимала від київської влади квартиру в подарунок. Для співачки це було дуже доречно, адже патріотка своєї країни, вона не могла повернутися в окупований Крим.

Після того, як мер столиці Віталій Кличко вручив Джамалі ключі від 3-кімнатної квартири в новобудові з площею понад 100 квадратних метрів, співачка взялася за ремонти. Як розповідала вона журналістам, в квартирі спочатку вона побачила чисті білі стіни.

Квартира Джамали
Квартира Джамали

Доклавши чимало зусиль, сім’я Джамали створила затишне і оригінальне гніздечко, де співачка і її чоловік Сеїт-Бекір з радістю виховують двох синочків.

В інтер’єрі квартири Джамали переважають світлі кольори, з якими стильно контрастують темні елементи меблів. Джамала полюбляє яскравий текстиль, килимки з оригінальними візерунками додають квартирі особливої атмосферності.

Квартира Джамали
Квартира Джамали

Ще одна любов артистки – вазони. В квартирі Джамали їх досить багато, зелень чудово вписується в інтер’єр дому. Цікаві і оригінальні люстри стильно доповнюють дизайн квартири.

Також в квартирі Джамали є куточок, де співачка займається музикою. Чорне фортепіано, гітара та інші музичні інструменти органічно вписуються в інтер’єр дому знаменитості.

Квартира Джамали
Квартира Джамали

Недавно Джамала знову робила ремонт в квартирі, змін зазнала дитяча кімната. Закінчили мали до народження другого сина зірки, але трошки затрималися, тож перший час після народження дитини Джамала жила в друзів.

Зате результат виявився просто фантастичний. Судячи з постів Джа в Instagram, малюки співачки живуть в кімнаті, в якій багато білого і світлих кольорів. Дизайн дитячої оптимістичний і милий, тож діткам тут зручно.

Квартира Джамали
Квартира Джамали

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.