«Це як кришталева квіточка»: Володимир Дантес розповів про першу ніч з Надею Дорофеєвою і побачення, на яке пішов через страх

Співак і телеведучий Володимир Дантес поділився шокуючими деталями свого особистого життя.

Зірковий красень і відомий співак та ведучий Володимир Дантес розповів інтимні подробиці особистого життя. Дантес зізнався, що одного разу пішов на побачення через страх перед дівчиною. Також він поділився з фанатами деталями свого першого інтиму.

Чоловік Наді Дорофеєвої відверто відповів на провокативні запитання фанаток на ютуб-каналі Руслана Кузнєцова в блозі «Жіночий день».

Зокрема, Дантес згадав “найстрашніше побачення” в своєму житті. Дівчина, якій сподобався молодий чоловік, була набагато сильнішою за нього. Тому Володимир побоявся їй відмовити і пішов з нею на побачення. Дівчина була дуже сильною і грала в якості воротаря в чоловічій хокейній команді.

Володимир згадує, що був на побаченні дуже чемним і ввічливим.

«Ми довго гуляли, але не цілувалися, я обіймав її, вона була ще і вище. Я втік з поля битви і більше не з’являвся», – поділився Дантес.

Також Володимир розповів і про свій перший сексуальний досвід. Володимир зізнається, що кохав дівчину, з якою це відбулося, і йому тоді все сподобалося. Став чоловіком Володимир в 20 років, а дівчину звали Каміла.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Дантес, згадує, що гарно залицявся до дівчат, але в нього була травма через дівчину, яка в 17 років років йому відмовила в грубій формі: сказала, що ніколи його не любила.

Перед першим разом він дуже нервувався.

«Була романтика, пелюстки, і все сталося. Це було по любові, якось так круто”, – згадує Дантес.

На запитання, хто головний у їхній сім’ї з відомою співачкою Надею Дорофеєвою, Дантес відповів, що не любить відповідальність. Тому він не проти побути підкаблучником Наді, адже бути підкаблучником – це найлегше в житті. Водночас, Дантес каже, що в стосунках з мудрою жінкою чоловік ніколи не відчуває себе не головним.

Відповів Дантес і на запитання щодо першої ночі з теперішньою дружиною, в яку, за словами Дантеса, він і досі закоханий. Він зізнався, що це було дуже трепетно, культурно і пристрастно.

«Я боявся дуже сильно її ображити. Це як кришталева квіточка, яку не можна пошкодити», – розказує Дантес.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.