Олена Шоптенко відверто розповіла про ревнощі чоловіка до головного вовка країни Олега Винника

Хореографка впевнена, що ревнощі – нормальна річ для закоханих.

Відома танцівниця і хореографка, партнерка Олега Винника в 7 сезоні шоу «Танці з зірками» Олена Шоптенко зізналася, чи ревнує її чоловік Олексій Іванов до зіркових колег по проєкту.

В інтерв’ю програмі “Слава+” на Люкс ФМ вона розповіла, що цьому почуттю є місце в їхніх з коханим чоловіком стосунках.

Олена впевнена, що її чоловік ревнує, коли бачить поруч з нею інших симпатичних чоловіків. Але водночас намагається показати, що ні.

“Будь-який нормальний чоловік ревнуватиме, але марно це приховуватиме”, – впевнена хореографиня. Олена зізналася, що і вона сама іноді ревнує свого чоловіка, і вважає це нормальною людською рисою.

Олена Шоптенко і Олег Винник
Олена Шоптенко і Олег Винник

Ведучий Слава Дьомін не погодився з танцівницею, назвавши ревність ознакою невпевненості в собі людини.

Олена ж сказала, що тут справа швидше у власництві, ніж у невпевненості в собі.

«Ми обидва ревниві – намагаємося це приховати, але все одно розуміємо, що це так”, – відверто зізналася Шоптенко.

Відповіла Олена і на запитання про те, чи шкодує вона, що не виграла в шоу і цього разу. Хореографка зізналася – такі думки раніше були, але зараз вона знайшла рівновагу.

Також в інтерв’ю Олена сказала, що з Олегом Винником танцювала б і безплатно, без гонорарів з боку телеканалу, і назвала співака дуже працьовитим і мотивованим.

Нагадаємо, харизматична пара Олег Винник і Олена Шоптенко вибули з шоу після 4 ефіру, тому що обоє захворіли на COVID-19. Після їхнього одужання організатори хотіли зробити для них виняток і повернути пару в проєкт, однак Винник сказав, що це було б нечесно щодо інших учасників шоу і відмовився від пропозиції.

Схожі статті