Ведучий “Світу навиворіт” Дмитро Комаров показав себе в дитинстві та зворушливо привітав найрідніших з сімейною подією

Дмитро Комаров - один з небагатьох зірок вітчизняного шоу-бізнесу, хто рідко розповідає про особисте життя.

Це було помітно ще до його шлюбу з телеведучою та моделлю Олександрою Кучеренко. Телемандрівника часто запитували про особисте життя і чи його серце вільне, але чоловік вперто нічого не говорив, кажучи, що як тільки він буде готовий, розповість про все сам.

Так само Дмитро Комаров тримає в таємниці своїх молодших брата Миколу та сестру Ангеліну. Він рідко викладає спільні фото. Але сьогодні у ведучого є привід.

У його молодших брата Миколи та сестри Ангеліни сьогодні один на двох день народження. З цієї нагоди ведучий “Світу навиворіт” опублікував серію спільних світлин. під якими поділився зворушливою історією.

Він розповів, що будучи дитиною Дмитро Комаров дуже хотів братика і сестричку. Ведучий довго просив батьків про такий незвичний “продарунок”. і от коли хлопцеві виповнилося 6 років, у нього в один день з’явилися брат і сестра. Для всіх, крім Дмитра, це був не аби який сюрприз. Це і не дивно, адже апарат УЗД у радянській клініці 1989 року показував. що буде лише одна дитина. А народилося дві. Тоді Дмитро Комаров дуже чекав додому маму з братом і сестрою.

Майбутній телеведучий сам доглядав за молодшими братом та сестрою, гуляв з двома колясками, бо здвоєна не влазила в ліфт, пеленав і розважав. Для нього Микола та Ангеліна – не просто брат і сестра. За словами ведучого, вони – його найближчі друзі, порадники та підтримка.

Дмитро Комаров зауважив, що хоч він сьогодні дужедалеко від України, вони все одно разом. Так само, як і завжди, незважаючи на те, що у кожного з них своя сім’я, робота і життя.

Зараз вони набагато менше проводять часу разом, але відпустки і свята у них завжди спільні та проходять у стилі старшого брата-мандрівника.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.