Надя Дорофеєва вразила фанатів гарячими моментами з першого сольного кліпу і назвала дату прем’єри: вогняна жінка

Українська співачка Надя Дорофеєва поділилася з фанатами спокусливими фото.

Популярна українська співачка Надя Дорофеєва продовжує підігрівати цікавість фанатів до її майбтнього відеокліпу, який стане першим в сольній кар’єрі артистки. Як відомо, після прощальних концертів в Києві гурту “Время и Стекло”  Надя збирається продовжувати творчий шлях сольно. Тим часом її партнер Олексій Завгородній (Позитив) планує далі займатися авторською і продюсерською роботою в складі команди Потапа «Mozgi». Продюсери популярного гурту «Время и Стекло» заявили, що причиною його розпаду стало те, що Надія Дорофеєва готова стати сольною виконавицею.

Артистка заінтригувала своїх шанувальників фото в Instagram, на якому вона посталав шкіряному тренчі і спокусливій білизні. В руках в Наді запальничка.

“Дуже тонко натякаю на назву треку”, – підписала фото Дорофеєва.

Також співачка опублікувала ще одне фото, на якому вона в незвичному для себе образі блондинки в мінісукні палить газету.

Судячи з того, наскільки часто Дорофеєва постить останнім часом фото, на яких демонструє сцени з вогнем, кліп буде якось пов’язаний з цією стихією.

Також артистка опублікувала декілька невеликих відео, в яких можна почути музику з нового трека співачки.

І нарешті Надя назвала дату прем’єри свого нового кліпу. Нове творіння Дорофеєва покаже світові 19 листопада в 20:00.

У коментарях під фото фоловери Дорофеєвої понаписували свої думки, як же буде називатися перший хіт співачки, і що з нетерпінням чекають прем’єри.

  • Режим почекуна включений.
  • У нас вже все ГОРИТЬ в очікуванні твого треку.
  • Нарешті то!!!! Як же ми чекали.  Впевнена, буде бомба.
  • Нереальна.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.