Настя Каменських без сорому показала свій “стиль собачки”: Потап заздрить сам собі

Настя Каменських знову продемонструвала найпривабливіші частини тіла.

Цього разу зірка поділилася знімком у тринажерній залі, яка розташована у подружжя Насті каменських та Потапа вдома.

Настя була у облягаючому боді білого кольору з блиском, яке вигідно підкреслило вигини NK, і чорних масивних кросівках.

У дописі під фото дівчина зазначила, що спорт добре впливає на колір і стан шкіри. І додала, що завдяки заняттям покращується кровообіг. А це, у свою чергу, покращує стан і колір шкіри.

Друге, що відмітила співачка, це вироблення колагену. Саме він робить шкіру еластичною і запобігає ранньому старінню.

На самкінець зірка відмітила, що спорт покращує настрій і стимулює вироблення гормону щастя. Він, у свою чергу, позитивно впливає на організм, даруючи хороший настрій і прекрасне самопочуття, а також захист від багатьох хвороб.

Прихильники відмітили допис позитивними коментарями і пожартували з приводу того, що улюблена виконавиця знову роздягнулася, маючи вагомий аргумент. Вони зазначили, що така поза Насті Каменських вже покращує їм настрій навіть без фізичних навантажень.

Перед цим Настя Каменських поділилася з прихильниками з чого складається її ідеальний ранок. Для співачки це обов’язково спорт, душ під музику та смачний сніданок.

Підписники зірки, у відповідь на допис, закидали її компліментами і похвалили за те, що не показала все тіло. Як виявилося, дехто з прихильників виконавиці не уявляє собі ідеального ранку без сніданку, перегляду телевізора та інстаграму.

Дивлячись на такі знімки артистки розумієш чому в одному з інтерв’ю прозвучала фраза про те, що Потап зранку прокидається з думкою, що поруч Настя каменських.

Схожі статті