Стюардеса розповіла про негігієнічний вчинок Кім Кардаш’ян у літаку: «що в неї в голові»

Дивна поведінка Кім Кардаш'ян в літаку збентежила користувачів Tik Tok.

Стюардеса з США Кет Камалані зганьбила популярну телевізійну зірку, модель і акторку Кім Кардаш’ян. Бортпровідниця розповіла про власницю розкішних форм неприємну історію. Виявляється, світська левиця  під час одного з польотів пішла в кабінку туалета босою.

Такими деталями стюардеса поділилася у соцмережі Tik Tok. Кет оприлюднила відео, в якому оцінила поведінку знаменитостей, яких їй вдалося зустріти на борту літака. За словами жінки, з Кім вона зустрілася, коли та летіла з Лос-Анджелеса в Нью-Йорк. Селебріті була надзвичайно втомленою, але дуже привітною. Кет розповіла в тому числі і про негігієнічну поведінку Кім.

Такий вчинок шокував юзерів, які подивилися відео у TikTok-акаунті стюардеси.

“Що взагалі відбувається в голові людини, яка ходить в туалет без взуття?” – засудили фоловери поведінку зірки.

Кім Кардаш’ян
Кім Кардаш’ян

Згадала стюардеса в своєму ролику і інших знаменитостей.

За шкалою доброти і «милості» актриса Елізабет Берклі, з якої дівчина також здійснювала переліт, отримала від стюардеси 10 з 10.

Не залишилася без уваги і відома британська супермодель Роузі Хантінгтон-Уайтлі. Кет розповіла, що «ангел» Victoria’s Secret поводилася дуже люб’язно. Чудовий аромат її духів розлетівся по всьому салону, коли вона увійшла, а сама манекенниця виглядала настільки ідеально, що її зовнішній вигляд збігався з відфотошопленою фотографією. 33-річна знаменитість ввічливо відмовилася від їжі і напоїв в літаку. З собою на борт вона взяла тільки невелику пляшку води.

Коннор Макгрегор, ірландський боєць UFS, теж літав з Камалані одним рейсом. Але про те, що з нею поруч знаходився легендарний спортсмен, вона не підозрювала, поки її це не сказав чоловік.

Схожі статті