Як виглядали українські зірки на початку кар’єри: Тіна Кароль, Олег Винник, Настя Каменських та інші

Ці українські артисти пройшли довгий шлях перед тим, як стати кумирами мільйонів.

Зараз вони – популярні, знамениті і заможні, їх обожнюють мільйони і вони можуть дозволити собі багато чого. Однак насправді шлях більшості українських артистів до слави і визнання був не легким.

На початку кар’єри вони виглядали не так розкішно і дорого, зате були молодшими і з вогником в очах. Давайте подивимося, в яких образах виступали знамениті українські зірки, коли ще тільки починали свій творчий шлях на сцені.

Тіна Кароль

Тетяна Ліберман (справжнє ім’я співачки) мріяла про сцену з раннього дитинства. Майбутня зірка закінчила музичну школу та з 12 років почала брати участь у різних конкурсах та фестивалях. Професійну кар’єру дівчина розпочала з Ансамблю пісні і танцю ЗСУ, де вона була солісткою з 2004 року.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

В 2005 році талановитій дівчині пощастило – на конкурсі «Нова хвиля» вона виграла приз від примадонни Алли Пугачової – 50 000 доларів. На ці гроші Тіна Кароль зняла відеокліп на пісню “Выше облаков”. Це і стало початком популярності співачки.

Тіна Кароль на «Новій хвилі»
Тіна Кароль на «Новій хвилі»

Участь від України на пісенному конкурсі «Євробачення», де молода співачка посіла 7 місце, став тим моментом, після якого Тіну вже можна було називати популярною артисткою.

Тіна Кароль на «Євробаченні»
Тіна Кароль на «Євробаченні»

Олег Винник

Зараз один із найпопулярніших і найбільш високооплачуваних українських артистів Олег Винник співає в стилі поп-музики. Але раніше він співав зовсім по-іншому. Винник народився в маленькому селі на Черкащині, тож його шлях до слави був важким і тернистим. Олег в молодості працював гувернером в Німеччині і заодно брав уроки з вдосконалення техніки співу в американського піаніста, викладача вокалу Джона Лімана. Саме в Європі співак і почав свою творчу кар’єру. Щоправда, співав він в якості соліста мюзиклів. Винник гастролював у складі трупи турне-театру в основному по країнах Західної Європи. Він з успіхом виступав в Швейцарії, Нідерландах, Бельгії, Німеччині і т.д.

Олег Винник співає в мюзиклі
Олег Винник співає в мюзиклі

У мюзиклі «Знедолені» Винник заспівав арію Bring him hom. Сценічний псевдонім артиста на початку нульових був також європейським — OLEGG. 30-річний талановитий українець зіграв у мюзиклі героя, якого на початку твору було за сюжетом 46 років, а в кінці — 80.

Олег Винник
Олег Винник

Популярним Винник в Україні став тільки в 2013 році, завдяки спільній роботі артиста і його друга, продюсера Олександра Горбенка.

Настя Каменських

Популярна зараз Настя Каменських співає з юних років. Так, в 2004 році майбутня зірка взяла участь та здобула гран-прі на “Чорноморських іграх”. А за рік дівчина виборола престижну нагороду в Лондоні на UBN Awards в номінації “Відкриття року”.

Настя Каменських в юності
Настя Каменських в юності

Однак популярною Настя стала після того, як почала співати в дуеті “Потап і Настя” зі своїм теперішнім чоловіком Олексієм Потапенком. Артистку полюбили не тільки за пісні, а й за спокусливі форми і фірмове кучеряве волосся.

Настя і Потап
Настя і Потап

Вєрка Сердючка

Справжню популярність артисту Андрію Данилку приніс образ провідниці без комплексів Вєрки Сердючки, із якою він розпочав свій творчий шлях 27 років тому.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Цікаво, що перші костюми Сердючки були досить примітивні, але гумор Данилка «витягував» образи, і народ полюбив співучу провідницю.

Вєрка Сердючка
Вєрка Сердючка

Потім вже з’явилися гроші на розкішні наряди для Вєрки і навіть зірку на голові.

Схожі статті