42-річна Василіса Фролова чекає на первістка: телеведуча відверто розповіла про вагітність, звички та дивацтва

Для теле- і радіоведучої Василіси Фролової це перша вагітність і нові відчуття.

Василіса Фролова, яка стала знаменитою завдяки проекту на телеканалі “СТБ” “Україна має талант” готується вперше стати мамою. У зв’язку з цим виникає багато запитань. Зокрема, чи не страшно народжувати у такий неспокійний 2020-й рік. І, головне, чи готувалася ведуча до вагітності.

Телезірка розповіла, що до вагітності особливо не готувалася. Вона чула, що для того, щоб все вийшло потрібно відпустити ситуацію і не зациклюватися на цьому. Василіса Фролова зізналася, що втратила надію самостійно завагітніти і народити дитину, тому перестала активно готуватися до вагітності. Все трапилося саме собою, чому радіоведуча дуже рада.

У відповідь на питання журналіста “ELLE” про те, чи не боїться ведуча того, що вагітність припала на дуже непростий для світу рік, ведуча зізналася, що вагітність – це завжди страшно і відповідально, незалежно від віку, року та інших чинників. Зауважимо, що ведучій 42 роки.

Vasylisa Frolova vagitna
Василіса Фролова вагітна першою дитиною

За час вагітності Василіса Фролова відчула на собі всі зміни і дивацтва, які переслідують жінок у цікавому стані. Зірка зізналася, що у неї бувають моменти, коли вона об’їдається оселедцем, потім серед ночі їй настільки захотілося мангового шейку. що Василіса поїхала за ним у цілодобовий супермаркет. Без нього вона просто не могла заснути. Потім зірка об’їдалася бананами, які ніколи до цього не любила, і квашеною капустою. Такі харчові звички здивували навіть собаку телезірки.

А от внутрішні зміни телеведуча пояснити не змогла. Лише зауважила, що весь світ змінився, з’явилося більше яскравих барв і взагалі все стало набагато краще. Сама вона розуміє всі зміни набагато сильніше, але передати і висловити їх дуже важко.

Vasylisa Frolova
Василіса Фролова

Ритм життя і побутові звички василіси Фролової ніяк не змінилися. змінилася косметика і працювати радіоведуча почала набагато більше. Про декретну відпустку зірка поки не замислюється, але говорить, що дивитиметься по самопочуттю. Вона не акцентує увагу на поганому і проживає кожен день, насолоджуючись делікатним становищем.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.