Дружина Комарова Олександра Кучеренко тісно поспілкувалася з Дмитром Гордоном

Модель, ведуча і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова отримала порцію критики під новим знімком.

На своїй сторінці у мережі телеведуча Олександра Кучеренко поділилася новим знімком.

На ньому телеведуча позує у картатому піджаку пісочного кольору, бордових штанах і такого ж кольору кофтинці. волосся у зірки розпущене, а на обличчі виразний макіяж.

У підписі до знімку Олександра Кучеренко написала, що бере приклад з Дмитра Гордона. виставляючи фото з тими, з ким було інтерв’ю. Вона зазначила, що, на відміну від ведучого, її розмови займають всього 3 хвилини і пообіцяла найближчим часом провести бліц-опитування з Дмитром Гордоном.

Цей знімок викликав бурхливу реакцію прихильників ведучої. При цьому весь негатив стосувався виключно постаті самого Дмитра Гордона. Вони зауважили, що ведучий не найприємніша людина українського шоу-бізнесу і точно не той, з кого варто брати приклад. Схоже, прихильники Олександри Кучеренко знають такі речі, від яких вони точно не в захваті. Зокрема, це стосується зовнішності скандального ведучого.

Instagram A/A/ Kucherenko. Screenshot
Думки прихильників

Саму ж телеведучу і дружину мандрівника Дмитра Комарова підписники засипали компліментами і нагадали, що вона вище цього.

Раніше Олександра Кучеренко долучилася до привітань колег з професійним святом. Під серією знімків з відомими людьми телеведуча написала ті якості, які найбільше любить у своїй роботі. Причому всі вони починаються з літер, які складають слово “телебачення”.

Під дописом дівчина отримала чергову порцію привітань, побажань та компліментів на свою адресу.

Схоже, що прихильники зіркової ведучої не на жарт переймаються її репутацією у вітчизняному шоу-бізнесі.

Схожі статті