Нова дружина Володимира Остапчука Христина вдяглася в біле та ошелешила зізнанням: “Я завжди була тією, хто не стримує емоції”

Молоде подружжя Володимира та Христини Остапчуків не припиняє дивувати прихильників.

Цього разу відвертими зізнаннями поділилася дружина шоумена Володимира Остапчука Христина. Дівчина виклала новий допис, у якому розповіла про себе як про дуже емоційну людину.

На знімку Христина позувала на фоні осіннього парку у білосніжному образі. Під її ногами було багато опалого листя, що наводить на роздуми. Ймовірно, тому дівчина вирішила супроводити допис-роздум про емоції саме такою атмосферною світлиною.

Дівчина зізналася, що їй важко контролювати емоції, думки і почуття. При цьому Христина помічає довкола велику кількість людей, які навпаки, не можуть вільно висловлювати свої емоції.

Зіркова дружина зауважила, що для неї не існує позитивних або негативних емоцій. Для неї така емоція як злість – сигнал того, що в житті час щось змінювати. Страхові та сорому Христина радить дивитися у вічі. Але найпозитивнішою негативною емоцією, як би парадоксально це не звучало, нотаріус називає заздрість. на її думку саме штовхає нас діяти і щось змінювати у житті.

Серед прихильників дівчини багато як тих, хто не стримує емоції, так і тих, хто стримується. Проте дехто відверто зізнався. що стримувати або показувати емоції почали відносно недавно. І це розуміння керування почуттями та емоціями прийшло до багатьох з віком.

Дехто з підписників був вражений витримкою дівчини, оскільки останнім часом у коментарях до знімків було багато негативу.

Нещодавно христина додала допис, у якому зазначила важливість бути разом і підтримувати у нелегких життєвих ситуаціях.

Цей допис теж сподобався користувачам мережі. Для багатьох така тема виявилася доволі актуальною, так само. як і останній допис дівчини.

Схожі статті