Головний вовк країни Олег Винник повертається на паркет «Танців з зірками»: компанію йому складе скандальна Ольга Фреймут

Відомий український співак Олег Винник і ведуча Ольга Фреймут були учасниками нового сезону шоу "Танці з зірками", але покинули проєкт задовго до півфіналу.

Ніхто вже не очікував побачити цих харизматичних зірок українського шоу-бізу на «Танцях з зірками». Однак організатори проєкту вирішили інакше і потішили їхніх фанатів приємною новиною.

Ексучасники 7 сезону “Танців з зірками”, відома телеведуча Ольга Фреймут і популярний артист Олег Винник візьмуть участь в півфіналі танцювального шоу 22 листопада в якості ведучих зіркового балкона. Про це пишуть на сторінці шоу в соцмережі Facebook.

Зазначається, що зустрічати пари на зірковому балконі будуть саме ці учасники шоу, які вже вибули з проєкту.

Також повідомляється, що в неділю стануть відомі імена суперфіналістів популярного шоу.

Мало того, виявляється, Винник ще й буде знову танцювати на шоу. Організатори пообіцяли, що співак станцює в півфіналі танго.

Ми підготували крутезний сюрприз 🎉У півфіналі зустрічати пари на зірковому балконі будуть екс-учасники проекту – Олег…

Опубликовано Танці з зірками Среда, 18 ноября 2020 г.

Нагадаємо, прем’єра 7 сезону телешоу “Танці з зірками” відбулася 30 серпня. В проєкті взяли участь 14 українських зірок, в тому числі і Олег Винник та Ольга Фреймут. Знаменитості під час проєкту вдосконалювали свої танцювальні навики і дивували глядачів яскравими образами і креативними танцями.

Улюбленець українських вовчиць Винник виступав на шоу в парі з відомою хореографкою Оленою Шоптенко. Винник і Шоптенко не змогли вийти на паркет під час п’ятого ефіру 27 вересня, тому що обоє захворіли на COVID-19. Через те, що вони не брали участь в двох ефірах підряд, 4 жовтня їх дискваліфікували. Це викликало невдоволення в фанатів Винника і навіть інших учасників проєкту.

Після того, як співак і його партнерка вилікувалися від коронавірусної хвороби, журі запропонувало їм повернутися в проєкт, однак Винник не захотів приймати цю пропозицію.
Гостра на язик ведуча Ольга Фреймут виступала на шоу в парі з професійним танцюристом Іллею Падзіною. Вона протрималася до 10-го ефіру, після якого покинула шоу.

За результатами 12 ефірів у півфіналі «Танців з зірками» виступатимуть лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна і колишні учасниці гурту “ВІА Гра”, яскраві брюнетки Надія Мейхер і Санта Дімопулос зі своїми партнерами.

Схожі статті