У Насті Каменських насправді вже давно є дитина, але батько не Потап – всі подробиці

Пара Насті Каменських і Потапа найбільш обговорювана у шоу-бізнесі.

Для цього є кілька причин. По-перше, вони вміло приховували стосунки від сторонніх очей, а по-друге фанати з нетерпінням чекають на новину про поповнення в зірковій родині.

Щодо дітей у родині, то Настя Каменських розповідала, що у неї з музикантом Геннадієм Вєтром є спільна дитина. Їхній дорослий похресник Артем. Але фото з хлопцем дівчина в мережу не викладала.

Також зірка багато уваги приділяє сину своєї подруги та піар-директора Ілони. Дівчина часто купує малюку речі та іграшки і няньчиться з малюком.

Взагалі у зірки багато друзів з дітьми, яких любить поняньчити Настя Каменських і з якими з задоволенням грається.

Прихильники радять все-таки замислитися про поповнення в родині, натякаючи на те, що Настя не така вже й молода щоб чекати слушної нагоди.

Хоча зірка стверджує, що вже готова стати мамою, поповнення у родині поки не намічається. Хоча прихильники намагаються угледіти у змініах фігури співачки ознаки вагітності.

А деякі радикальні все вирішили за Потапа і Настю. Хоча особливо уважні підписники зрозуміли відразу, що це фотошоп.

Нещодавно Настя Каменських порадувала прихильників поповненням у родині. Але виявилося, що мамою стала улюблениця артистів собачка Мімі.

Прихильники пораділи за співачку, але все ж чекають від зіркової родини маленьких потапчиків та насть.

Один з пухнастих улюбленців відправився у ще одну зіркову родину Лілії ребрик та Андрія Дикого.

Очевидно, що прихильники з нетерпінням очікують попвнення у зірковій родині і йдуть на різні хитрощі, аби радісна подія швидше сталася.

Схожі статті