|
19.11.2020 04:43

Є чим гордитися: син Олега Винника і Таюне виявився перспективним плавцем

Популярний український співак Олег Винник старанно приховує від публіки подробиці про свою сім’ю. Проте такій публічній особі важко зберігати в секреті особисте життя. Так, в мережі з’явилися фото 16-річного Юліана Винника, якого вважають сином Олега і його дружини, бек-вокалістки Таюне (Таїсії Сватко). Зазначимо, що ні Винник, ні Таюне ніколи не підтверджували інформацію про свої романтичні стосунки, однак ЗМІ впевнені, що вони давно одружені.

Судячи з світлин, хлопець професійно займається плаванням і бере активну участь в чемпіонатах з цього виду спорту Північної Німеччини. Знімки з Юліаном Винником зроблені в Берліні, в басейні спортклубу Шарлоттенбург, де підліток тренується з 2016 року.

Син Винника

Статистика клубу свідчить, що Юліан демонструє досить гарні досягнення, тож батьки можуть ним пишатися. Так, в січні цього року на змаганнях в Берліні хлопець посів перше місце в запливі вільним стилем. Дистанцію в 100 метрів юнак подолав за 1 хвилину 3 секунди. Тоді ж він продемонстрував найкращий час на дистанції 200 м брасом – а саме, 2 хвилини 59 секунд.

Статистика клубу

Нагадаємо, раніше папарацці помітили кумира мільйонів жінок Олега Винника в компанії підлітка під час відпустки на Домінікані влітку 2018 року. Тоді син і батько не плавали в океані, а лише знімали відео для соцмереж.