|
19.11.2020 13:20

Світлана Лобода влаштувала запальні танці у дуже маленькій сукні — Ліндеманн був не готовий

Популярна українська співачка в маленькій чорній сукні з блискітками і грайливим настроєм влаштувала запальні танці.

Популярна українська співачка Світлана Лобода опублікувала у своєму Instagram фото, де вона зображена у привабливій чорній сукні з блискітками і додала в підписі, що не зважаючи на середину тижня, вона відчуває п’ятницю і хоче провести її відповідно: у чорній блискучій сукні і з невеликими танцям, хоча б дома.

Опублікований пост Світлани Лободи в соціальній мережі

Підписники підтримують її ідею з танцями, однак хочуть виконувати їх лише під треки співачки, про що відверто говорять Світлані під публікацією.

Фанати коментують публікацію Світлани Лободи

Нагадаємо, що українській співачці Світлані Лободі приписують роман з фронтменом німецької групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. 38-річна співачка вперше з’явилась на публіці у компанії Ліндеманна в 2017 році на фестивалі “Жара”. Їх зворушлива і ніжна поведінка не залишилась без уваги і прихильники вирішили, що у них серйозні стосунки. Пара таких чуток не підтвердила, але при цьому не заперечували нічого.

Світлана Лобода з Ліндеманном

До речі, стало відомо, що Ліндеманн припиняє співпрацю у рамках проекту Lindemann. Інформаціє підтвердилась на офіційній сторінці у соцмережі. Фронтмен продовжить виступати, але вже з новим складом музикантів.