Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко: історія кохання найкрасивішої пари, прихована за сімома замками

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко до останнього приховували стосунки.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вважаються найкрасивішою та найпотаємнішою парою в українському шоу-бізнесі.

Вони познайомилися ще до конкурсу краси, а після нього почали активно спілкуватися. Олександра Кучеренко пригадує, що ще на початку конкурсу Дмитро не пускав з неї очей.

Oleksandra Kucherenko na konkursi krasy
Олександра Кучеренко

Дмитро Комаров пригадує, що перша їхня розмова відбулася у кабінеті ведучого на телеканалі “1+1”. Вони проговорили доволі довго і з’ясувалося, що у них багато спільних тем для розмов і спільних інтересів. До цього ведучий “Світу навиворіт” та модель майже не спілкувалися.

Дмитро Комаров марно намагався дізнатися номер телефону неприступної красуні. І коли зрозумів, що нічого не вийде, то знайшов Олександру Кучеренко у Facebook і перший написав їй повідомлення.

Він запропонував їй взяти участь у благодійному проекті. Вони обговорювали його у фейсбуці і Дмитро Комаров зрозумів. що його співрозмовниця – дівчина незвичайна і запрошенням на каву він навряд чи її зацікавить. Тому запропонував альтернативний варіант, яким виявився його кабінет з великою кількістю незвичайних речей.

Вперше на публіці пара з’явилася разом на проекті “Танці з зірками”, але там не було місця романтиці. Дмитро Комаров зізнався, що танцювальне шоу стало перевіркою їхньої пари. І саме через них вони з Олександрою ледь не розійшлися. Журналістка і модель згадує, що про їхні стосунки ніхто не здогадувався, адже довгі репетиції забирали багато сил і вони часто сварилися.

Dmytro Komarov i Oleksandra Kucherenko na "Tanciah z zirkamy"
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко на “Танцях з зірками”

До того ж організатори проекту поставили їх у пару навіть не здогадуючись про те, що Дмитро з Олександрою вже знайомі і, навіть, зустрічаються.

На проекті їм також вдалося приховати стосунки. Ведучий говорить, що у них була якась фобія того, що про них хтось дізнається, нехай навіть випадково.

Dmytro Komarov ta Oleksandra Kucherenko
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Зберігаючи все в секреті Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко відправилася в Ізраїль окремо один від одного. І лише там, після того, як пара одружилася вони наважилися розповісти про свої відносини.

Схожі статті