Як виглядає розкішна квартира телеведучої Лідії Таран, де вона живе разом з донькою? Мазур та Падалко таке і не снилося

Нова квартира - нове життя.

Українська ведуча “ТСН” Лідія Таран з донькою Василиною в середині вересня переїхали до нового помешкання.

Відтоді зірка “1+1” регулярно тішить прихильників світлинами з нової квартири. Найчастіше на сторінці Лідії Таран з’являються предмети інтер’єру, зокрема дивани та ліжка, з якими у ведучої пов’язані різні життєві історії.

Телеведуча почала ремонт набагато раніше. Але з початком карантину все призупинилося. І от, у перші дні липня, зірка поділилася радісною новиною про те, що довготривалий ремонт має скоро закінчитися.

Саме після цього ведуча почала активно публікувати знімки нової квартири з ледь чи не всіма деталями інтер’єру і розповідями про них.

На особливу увагу заслужили дивани та підлога у помешканні Лідії Таран.

Під фото з рудим диваном зірка розповіла, що після невдалого першого кохання (дівчина спізнилася на побачення на 1,5 години) вона дуже полюбила такий колір. Він у неї асоціюється з першим нетривалим коханням.

Зі світлим диваном, на якому Лідія Таран любить почитати книгу у неї теж своя історія. Якось ведуча вийшла в магазин, а повернулася з багетом і договором про купівлю дивану.

Насправді цю спонтанну покупку зірка “плюсів” шукала доволі довго, ціле літо. А знайшла те, що хотіла у магазині в сусідньому будинку.

Підлогу, як і дивани, Лідія Таран обирала, опираючись на відчуття та емоції. Вона пригадала. що перебуваючи у Вільнюсі кілька років тому, жила у лофті, в якому була дерев’яна підлога і відчувалися усі нерівності. Відтоді ведуча хотіла саме таку підлогу у себе вдома.

Коли робила ремонт, то не піддалася на умовляння з ламінатом, а створила маленький Вільнюський лофт у себе.

А оберігає всю цю красу система охорони, яку ведучій поставили за кілька годин до вильоту у відрядження. А по поверненню Лідія Таран пораділа, що вони не завели собаку, оскільки точно знала б, що донька не гулятиме з твариною стільки, скільки треба.

На світлинах нескладно помітити, що інтер’єр зіркового помешкання виконано у світлих тонах, які так любить ведуча.

Схожі статті