Як без макіяжу виглядають Хюррем, Махідевран, Міхрімах та інші султанші «Величного століття»

Окрасою турецького серіалу «Величне сторіччя», безперечно, є його жінки. Завдяки професійній грі їм вдалося створити незабутню атмосферу реальної присутності. Кожна героїня творила свою маленьку жіночу планету, у якій глядачеві було багато простору для уяви і емоцій. А такі вони у реальному житті - без гриму й макіяжу.
Мер’єм Узерлі (Хюррем)
Мер'єм Узерлі
Мер’єм Узерлі

Німецька акторка, яка надодаток володіла не лише англійською, а турецькою мовами бездоганно підійшла на роль законної дружини султана Сулеймана. Не малу роль відіграла й її європейська зовнішність. На сьогодні актрисі 37 років.

Пелін Карахан (Міхрімах)
Пелін Карахан
Пелін Карахан

У серіалі виконала роль сильної і амбітної жінки, яка заради влади і родини готова на все.Турецькій актисі 35 років. Вона у другому шлюбі і має двох дітей.

Вахиде Гердюм (Хюррем в старості)
Вахіде Гердюм
Вахиде Гердюм
У житті акторці 55 років. Вона також є й успішною театральною актрисою.

Айтан Нур Феттахоглу (Махідевран).                

Нур Феттахоглу
Нур Феттахоглу

Красуня турчанка із зеленими очима є активною у соцмережах. Вона регулярно публікує новинки зі свого життя. Під її постом у Instagram зустрічаються подібні коментарі “Найкраща з них”. На сьогодні актрисі 40 років.

Небахат Чехре (Валіде-султан)

Небахат Чехре
Небахат Чехре

76-річна турецька акторка і модель. Абсолютно не виглядає на свої роки – як у серіалі, так і в житті. Зіграла матір султана Сулеймана – вольову і владну жінку.

Сельма Ергеч (Хатідже)
Сельма Ергеч
Сельма Ергеч

Актриса виконала роль чуттєвої і тендітної сестри султана Сулеймана. Актрисі зараз 41 рік.

Нур Айсан (Махідевран)
Нур Айсан
Нур Айсан

Тридцятирічній актрисі дісталася роль першої дружини султана Сулеймана. Її гра  була органічною і захоплюючою. Природно, що участь в серіалі принесла їй впізнаваність і славу.

Схожі статті