100 кілограм Ілони Гвоздьової: хореографка налякала фотографіями своєї фігури після пологів

Танцівниця Ілона Гвоздьова показала, якою б вона була без спорту.

Відому українську танцівницю, переможницю проєкту «Танці з зірками» в 2018 році Ілону Гвоздьову важко назвати повною. Тож фото хореографки, на яких вона важить кілограм, мабуть, 100, шокували її фоловерів. В жовтні Ілона народила другу дитину – сина Домініка. Тому тепер танцівниця працює над своєю фігурою, щоб повернутися в звичну форму.

Гвоздьова опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька світлин, на яких у неї пухкі щоки, великі стегна і розкішне декольте.  Хореографка припустила, що такий вигляд вона могла б мати, якби не займалася спортом.

Вагітна Ілона Гвоздьова
Вагітна Ілона Гвоздьова

«Це моя велика любов, натхнення і спосіб життя! Він з’явився доленосно і надзвичайно швидко став невід’ємною частиною мене! Це – спорт! І ось, на фото ви бачите, якою б я була без нього», – зізналася Гвоздьова.

Відомо, що під час вагітності танцівниця погладшала на 21 кілограм. Деякі користувачі почали писати в коментарях, що захоплюються тим, наскільки велику роботу Ілона провела над собою, що так схудла, подумавши, що знімки з минулих років. Танцівниця ж зізналася, що фото зроблені під час другої вагітності і доопрацьовані в Фотошопі. За допомогою цієї програми хореографка «набрала» декілька десятків кілограмів. Тож насправді настільки пухкою Гвоздьова ніколи не була.

В коментарях співачка і телеведуча Оля Цибульська написала, що обожнює гумор танцівниці. Інші підписники танцівниці зазначили, що Ілона красива навіть в такій вазі.

Схожі статті