Хто королева? В мережі порівняли вартість дитячих колясок у герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон та Яни Рудковської

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і принц Вільям не балують своїх дітей розкішними речами, навіть маючи для цього всі можливості.

Здавалося б, в принца чи принцеси все має бути найкраще і найдорожче. Але, насправді, європейці вже давно навчилися практичності і економності, навіть королівські особи. Що не скажеш про деяких представників шоу-бізнесу з пострадянського простору.

Британське видання Express провело дослідження і порівняло, скільки витрачають на дитячі речі принц Вільям і його дружина Кейт, герцогиня Кембриджська в порівнянні з зірками російського шоу-бізнесу. Видання, зокрема, порівняло, скільки витратили на дитячі коляски принц Вільям і Кейт Міддлтон та Яна Рудковська.

Королівська коляска
Королівська коляска

Виявляється, коляска Silver Cross Balmoral для найменшої дитини Кейт Міддлтон, принца Луї, коштувала1800 фунтів стерлінгів (приблизно 66 тисяч гривень). На дитячу коляску для принцеси Шарлотти, коли та була ще немовлям, герцоги Кембриджські витратили приблизно 60 тисяч гривень. Для порівняння Яна Рудковська нещодавно похвалилася дитячою коляскою від Dior для сина Арсенія, яка вартує приблизно 180 тисяч гривень.

Коляска Яни Рудковської
Коляска Яни Рудковської

Крім того, як стало відомо, дитяче крісло для королівських спадкоємців Britax Baby Safe коштувало 277 фунтів (приблизно 10 тисяч гривень).

Нагадаємо, Яна Рудковська – російська телеведуча, музичний продюсер, бізнесменка. Продюсує популярного співака Діми Білана. У вересні цього року в Яни Рудковської і її чоловіка, чемпіона по фігурному катанні Євгена Плющенка за допомогою сурогатної матері народилася дитина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.