Як знаменитості боролися з коронавірусом: Олег Винник, Ольга Фреймут, Віталій Кличко та інші

Список відомих людей, які перехворіли COVID-19, з кожним днем збільшується.

Від коронавірусу не захищений абсолютно ніхто – політики, співаки, бізнесмени. На нього вже перехворіло чимало відомих українців.

В цій статті ми розкажемо, хто і як з відомих і популярних боровся з COVID-19.

Перша леді країни Олена Зеленська стала однією з перших знаменитостей, що захворіла на COVID-19. В середині червня її шпиталізували з двобічною пневмонією до однієї з київських лікарень. Захворів на коронавірус і син Зеленських Кирило. Хворіла Зеленська приблизно 3 тижні, де могла заразитися – не має уявлення.

Не пощадив коронавірус і президента України. Володимир Зеленський отримав позитивний тест нещодавно, 9 листопада. Глава держави лікується в державній клініці «Феофанія» – і продовжує дистанційно працювати. Медики і пресслужба стверджують – переносить хворобу президент в легкій формі.

Перехворіли на коронавірус і такі політичні конкуренти Зеленського, як Петро Порошенко і Юлія Тимошенко.

Лідерка «Батьківщини» скаржиться – коронавірус зачепив всю її сім’ю, а сама вона хворіла дуже важко.

«Я попала так, що страшно стало просто», – згадує леді Ю.

Вона розповіла журналістам, що під час хвороби відчувала страшну задуху і слабкість.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Не оминула хвороба і колись улюблене дітище Зеленського – «95 Квартал». Так, яскрава представниця команди гумористичного проєкту Олена Кравець не змогла взяти участь в зйомках нового сезону «Вечірнього кварталу». Кварталівцям довелося знімати не тільки без важливої актриси, а й з пустим залом, що теж їх дуже засмутило.

Телеведуча Марічка Падалко теж отримала позитивний тест. Марічка зізналася – довше на улюбленій роботі не була тільки 10 років тому. Тоді вона народжувала дитину.

Телеведучі Неля Шовкопляс і Людмила Барбір теж відчули на собі всю підступність коронавірусу.

Пройшовся вірус і по учасникам популярного телевізійного шоу «Танці з зірками». Спочатку Ольга Фреймут, яка переносила хворобу в досить легкій формі, була змушена тренуватися і виступати дистанційно.

Потім на COVID-19 захворів улюбленець вовчиць Олег Винник і його партнерка Олена Шоптенко. В перші дні хвороби Винник не міг стояти нам ногах довше 15 хвилин через біль в суглобах, тож про ніякі танці вже не йшло мови. За час хвороби головний вовк країни схуд на цілих 10 кілограмів.

Олег Винник
Олег Винник

Власне, через коронавірус харизматична пара і залишила шоу, що дуже засмутило фанатів співака.

Підтвердили коронавірус і в пари Олексій Завгородній і Юлія Сахневич, і вони не ризикнули вийти на паркет з хворобою.

Перехворів напередодні місцевих виборів і мер Києва Віталій Кличко. Тож навіть звістку про перемогу у виборах він святкував вдома і тільки нещодавно вийшов  в люди.

І це далеко не повний список відомих людей, які хворіли на COVID-19 чи й зараз лікуються. Так, коронавірус підходили Камалія і її чоловік-мільярдер, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, телеведучий Володимир Остапчук, хореограф Влад Яма, Сергій та Сніжана Бабкіни, дизайнер Андре Тан.

Схожі статті