Володимир Остапчук хоче відібрати дітей у екс-дружини Олени Войченко: “Шантажує і погрожує”

Ще донедавна колишня дружина шоумена Остапчука замовчувала глибину конфлікту, який виник між ними після розлучення. Але нині, коли від мами намагаються забрати дітей, шукає підтримки у суспільства.

Яскравий і талановитий ведучий, шоумен Володимир Остапчук подав позов до суду, щоб відсудити дітей у колишньої дружини Олени Войченко. Про це дізнаємося з програми «Світське життя».

Олена поділилася, що була за те, щоб діти познайомилися з новою дружиною батька Христиною Горняк, щоб вони були на весіллі. Але з боку Остапа це не було підтримано. Взагалі, поскаржилася мама дітей, після розлучення діти бачили батька двічі.

Ще донедавна щаслива родина
Ще донедавна щаслива родина

А нещодавно епатажний татусь заявив, що дітям з ним буде краще. Про це Олена Войченко сказала у тому ж інтерв’ю.

У мене щаслива родина. Ти самотня і в стресі, тому діти мають жити зі мною», – заявив Володимир.

Олена розповіла, що Володимир піддав її принизливим процедурам: хотів провести психічну експертизу, на його вимогу вона возила доньку в службу дітей. Зі служби приходили додому перевіряти у якому середовищі проживають діти, чим їх годують, чи соціалізована Олена, чи спілкується вона з людьми?

Скрін з Instagram
Скрін з Instagram

Зі слів Олени, Володимиру ще до їхнього шлюбу психотерапевт ставив Володимиру діагноз «затяжна депресія», яка розвинулася ще в дитинстві і Володимир «різними способами намагається її компенсувати».

Володимир любить маскарад
Володимир любить маскарад

Олена Войченко також стверджує, що колишній чоловік її шантажує і погрожує їй під час телефонічних розмов. Тому вона попросила його, щоб їхнє спілкування надалі продовжувалося тільки у вигляді переписки.

Схожі статті