Сурогатне материнство та підозра на онкологію: про що так довго мовчала Ірина Білик

Ірина Білик вперше розповіла про народження сина Табриза.

Народна артистка України Ірина Білик після дня сина вирішила поділитися деякими подробицями свого життя.

У співачки двоє дітей: дорослий син Гліб, який народився у першому офіційному шлюбі Ірини Білик з Андрієм Оверчуком та молодший Табриз. Останній народився через сурогатне материнство, а от першого сина зірка народила сама. Вона мріяла самостійно народити і другу дитину, проте не склалося.

Ірина Білик з сином Табризом
Ірина Білик з сином Табризом

Зірка розповіла, що пішла на цей крок виключно через те, що лікарі заборонили їй народжувати самостійно через загрозу онкології. Ця проблема зі здоров’я народної артистки  виявилася після складної операції, яку співачка перенесла кілька років тому. Вже тоді у Ірини Білик були підозри на онкологію. Тож зірка вирішила не випробовувати долю і вдалася до сурогатного материнства.

Народна артистка зауважила, що не розповідала про цей факт, оскільки її про це ніхто не запитував.

Лише у інтерв’ю “Зірковому шляху” Ірина Білик зізналася, що вдавалася до послуг сурогатної матері. Співачка зазначила, що не говорила про це, оскільки не любить розповідати про хвороби. І виняток зробила лише для програми.

Народна артистка України розповіла, що якби вона наважилася народжувати самостійно. то в неї були б такі самі проблеми, як і у російської співачки Жанни Фріске.

Нагадаємо, що співачка Жанна Фріске померла у 2015 році від раку головного мозку. Хвороба розвинулася у зірки після народження сина Платона.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Така сама доля спіткала і зірку “Моєї прекрасної няні” Анастасію Заворотнюк. Вона зара бореться за життя з раком головного мозку. Хвороба проявилася у артистки після народження молодшої доньки Міли.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.