Дантес, Дорофеєва, Остапчуки та інші: як зіркові пари розподіляють домашні обов’язки

Хатні обов'язки - невід'ємна частина життя пари. Але у кожній родині їх розподіл відрізняється.

Не винятком є і зіркові пари. Для декого робота по дому є суто жіночою. але більшість намагається розподілити обов’язки, або й взагалі щось зняти з себе.

Психолог Світлана Арефнія зауважує, що сприйняття роботи по дому як суто жіночої вже відходить на другий план і радить парам обговорювати все, що стосується цієї теми.

Пара Наді Дорофеєвої та Володимира Дантеса стверджує, що в них не виникає суперечок кому мити посуд чи готувати. Вони всі обов’язки розподіляють порівну і не рахують хто скільки разів вимив посуд чи приготував сніданок чи вечерю. При цьому Володимир Дантес зізнається, що обожнює готувати і вважає кухню своєю територією.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

А от у родині Володмимра та Христини Остапчуків ситуація дещо відрізняється. Як зізнається чоловік, він робить усе, що йому говорить дружина. І, найголовніше, що обох партнерів це цілком влаштовує.

Володимир і Христина Остапчуки
Володимир і Христина Остапчуки

Наталка Карпа зізнається, що вона все робить сама, але чоловік Євген Терехов може допомогти, якщо бачить, що вона щось не встигає. При цьому співачка може попросити чоловіка помити підлогу чи ще щось зробити і впевнена, що він це зробить.

Наталка Карпа і Євген Терехов
Наталка Карпа і Євген Терехов

Не обговорюють у кого які обов’язки Оля Цибульська та її чоловік Олексій. Кожен з них робить те, що помічає. так само ставляться до домашніх справ і подружжя Бабкіних. Єдине, що Сергій завжди робить сам, так це виносить сміття і допомагає дружині носити важкі речі.

Оля Цибульська з чоловіком
Оля Цибульська з чоловіком

Іноді у родинному побуті стаються речі, які дратують когось із подружжя.

У родині Наталії Денисенко та Андрія Федінчика такими речами є розкидані шкарпетки. Щоправда Наталія зізнається, що їй це не заважає і ставиться до такої особливості Андрія з гумором. А от у зірковій родині Дмитра Ступки та Поліни Логунової розкидані шкарпетки часто стають темою сварок.

Наталія Денисенко та Андрій Федінчик
Наталія Денисенко та Андрій Федінчик

співачка віра брежнєва та суперблондинка Оля Полякова відразу заявили своїм чоловікам чого ніколи в житті не робитимуть вдома. У обох є хатні робітниці, зірки щасливі займаються кар’єрою, а їхні чоловіки – спокійні та задоволені життям.

Схожі статті