Які скелети ховаються у шафах Олега Винника, Ксенії Мішиної, Вікторії Булітко та інших зірок українського шоу-бізнесу

Особисте життя багатьох зірок - таємниця за сімома печатями.

Проте деякими подробицями знаменитості все ж діляться з прихильниками.

У інтерв’ю “Зірковому шляху” народна артистка України Ірина Білик зізналася, що через проблеми зі здоров’ям не наважилась народити другу дитину самостійно.
Як виявилося, кілька років тому зірка перенесла операцію. Після цього артистка отримала попередження, що у разі природних вагітності та пологах вона може повторити долю Жанни Фріске.
Тож Ірина Білик скористалася послугами сурогатної матері.

Ірина Білик
Ірина Білик

Так само кілька років тому у родині акторки серіалу “Реальна містика” Олени Рєпіної теж сталося поповнення. Про це жінка наважилася розповісти лише зараз. А от про причини такого кроку жінка досі мовчить.

Олена Рєпіна
Олена Рєпіна

І якщо Ірина Білик та Олена Рєпіна привідкрили завісу особистого життя і поділилися шокуючими фактами, то головний вовк країни Олег Винник на питання про дітей досі загадково мовчить. Співак зазначає. що він співає про життєві речі, тому з особистим життям в нього склалося. Крім того, артист вважає своїми дітьми саме пісні.

Олег Винник
Олег Винник

А от Слава Камінська ніяк не може пробачити батькові дитячі образи. Співачка зазначає. що мало спілкується з найріднішою людиною, оскільки всю свою любов батько віддає іншій сім’ї.
Слава із “НеАнгелів” не може пробачити батькові і того, що він жодного разу не приїхав до її дітей.

Слава Камінська
Слава Камінська

На відміну від батька Слави Камінської, народна артистка України Ольга Сумська, хоч і по інтернету, але все ж бачиться з онуками. Проте зірці не дає спокою те, що вона приділяла мало уваги старшій доньці Антоніні Паперній. Зараз акторка намагається компенсувати ту нестачу материнської любові, але розуміє, що час не повернути.
Але найбільше українська Роксолана мріє про те, щоб зіграти разом зі старшою донькою.

Ольга Сумська з Антоніною Паперною
Ольга Сумська з Антоніною Паперною

Зірка “Дизель шоу” Вікторія Булітко теж тримає особисте життя під замком. Лише зараз вона розповіла, що її чоловік – програміст. Але раніше серед його хобі були танці і музика.

Вікторія Булітко
Вікторія Булітко

Якщо більшість зірок не дуже люблять говорити про теперішнє, то є і такі, хто не хоче ворушити минуле.

Головна холостячка країни Ксенія Мішина не любить говорити про колишнього чоловіка і батька свого сина. Дівчина вважає, що це не та людина, про яку хочеться згадувати. Зірка пригадала, що остання їхня зустріч закінчилася для Ксенії Мішиної побоями. Після цього жінка свого колишнього так і не бачила.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Не витримала життя з чоловіком-тираном і акторка Олеся Жураківська. Вона розповіла, що колишній чоловік давав волю рукам і одного разу жінка зрозуміла, що він може її вбити.

Олеся Жураківська
Олеся Жураківська

Психолог Тетяна Ларіна пояснює, що люди не говорять про особисте з кількох причин. І найпоширенішими є спроба захистити свій особистий простір від втручання сторонніх людей і взаємна домовленість пари про нерозголошення подробиць особистого життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.