«Ненавидять чужу молодість і красу»: Оля Полякова гостро відповіла заздрісним підписницям

Оля Полякова записала відео, в якому закликала жінок підтримувати одна одну, а не «топити».

Відома українська виконавиця і телеведуча Оля Полякова опублікувала в своїх соцмережах сміливе фото. Артистка сфотографувалася на стільці в білому спортивному костюмі і з широко розведеними ногами. Співачка показала на камеру язик.

«Нахабна дівчинка кайфує», – підписала Полякова світлину.

Фото викликало шквал критики підписниць, особливо, як наголосила сама артистка, жінок старшого віку. У відповідь Полякова зняла відео, в якому закликала українських жінок припинити “топити одна одну”.

Наглая девочка кайфует (на мотив мокрой) 😂

Опубликовано Оля Полякова Понедельник, 23 ноября 2020 г.

Відеоролик співачка опублікувала на своїй у Facebook. В ньому вона назвала українських жінок ключовими популяризаторами ейджизму і сексизму в країні.

Полякова згадала, що в одному інтерв’ю одна трансгендерна жінка сказала, що ЛГБТ-спільнота – найзліша і найгомофобніша у світі, що вони самі одне одного ненавидять.

На думку Полякової, українські жінки так само ненавидять одна одну.

«Під моїм останнім постом у Facebook стільки жовчі, стільки заздрості, злості, я б навіть сказала. Виходить, що жінки у нас жеруть жінок. Жінки розвивають і популяризують сексизм, ейджизм, ненавидять чужу молодість і красу», – сказала співачка.

Полякова вважає, що жінки мають, навпаки, підтримувати одна одну, а не топити.

В нашей стране главные враги женщин это женщины.

Опубликовано Оля Полякова Понедельник, 23 ноября 2020 г.

Нагадаємо, під знімком Полякової було чимало несхальних відгуків, її позу назвали вульгарною і неприйнятною для дорослої  жінки. Водночас, багато підписників написали, що не варто залишати злі коментарі про співачку, адже вона на фото навіть не гола. Цього разу виконавиця не витримала і сказала заздрісним, на її думку, підписницям все, що про них думає.

  • А хто-небудь уявляє в цій позі Софію Ротару? А ім’я її знають у всьому світі)))
  • Нахабно і непристойно, навіть зірки можуть “злетіти” з орбіти, якщо сильно “зазірковіють”…..
  • Стільки нудних коментів. АЛЕ адже якщо ми самі своє життя кращим / веселішим / прикольнішим не зробимо, його ніхто такої зробить. Оля Полякова з тих, хто ніколи на старості років не буде нити, що життя пройшло даремно. Як це багато хто любить робити))).
  • Фу-у-у-у !!!! Жах! І дочку так виховує!
  • Я, щось не можу зрозуміти, якщо образ Олі Поляковової, вам так впав в немилість, то що ви шановні жіночки, тут на сторінці робите? Такі всі красуні зібралися)))) правильні, розумні, скромні)))) мабуть давно в зеркало на себе дивилися, і від тих заздрощів, що хтось за вас кращий, аж жовч почала тікти)))) не подобається, перегорнули далі, або відписалися) і все,життя налагодиться!
  • Вульгарщина! Повна переоцінка цінностей. А чому ж дивуватися,коли шарикови нам їх “втюхують”

Схожі статті