До сліз, і до мурашок: Юлія Саніна представила атмосферну історію про любов

The Hardkiss випустив новий кліп про кохання Юлії Саніної і Валерія Бебка.

Один із найвідоміших українських гуртів The Hardkiss презентував новий відеокліп на романтичний трек “Все було так”.

Відеоробота була опублікована у вівторок, 24 листопада на офіційному ютуб-каналі гурту.

Фронтвумен гурту Юлія Саніна бере участь у популярному телевізійному шоу “Танці з зірками” і наразі активно готується до фіналу проєкту. Проте, незважаючи на щільний графік, співачка знаходить час і для творчості.

Юлія зізнається, що пісня “Все було так” – про історію їхнього кохання з креативним продюсером та гітаристом гурту The Hardkiss, її чоловіком Валерієм Бебко.

Артистка впевнена також, що закохані будуть присвячувати цю композицію один одному.

Частина кліпу виконана в чорно-білій стилістиці, що додає пронизливості і драматичності зображенню. В кліпі можна побачити пристрастні поцілунки Юлі і Вала, пшеничне поле з машиною посеред нього і героями на даху авто.

Також на останніх секундах відеороботи пара показала плід свого кохання – маленького сина Данила. Втім, малюк сам захотів знятися у кліпі, зазначила зіркова мама.

«Лише раз на 100 років небо народжує двох людей з однією душею. І відпускає їх у чистий, вільний політ. Нам пощастило. Я люблю тебе»,– каже наприкінці кліпу співачка.

Фанатам новий відеокліп улюбленого гурту дуже припав до душі. Історія кохання музикантів багатьох зворушила до сліз. Користувачі соцмереж написали чимало приємних відгуків під відеокліпом на Ютубі.

  • Сказати, що мурашки по шкірі, це нічого не сказати. Тут і сльози, і радість, і ніжність і любов. Захотілося побігти до чоловіка і міцно обійняти. Дуже глибока пісня і неймовірний кліп. Юля, Вал ви генії!!!!
  • Пісня сильна, але відеоряд посилив її ще в десятки разів… Та так, що я не можу зупинити сльози.
  • Текст – прекрасний; Музика – Потужна; Відео – Душевне; Відразу видно, що зроблено з любов’ю. Дуже круто! Дуже сильно! Тепер ця пісня у мене на першому місці:) На другому: Мелодiя) Дякую вам!!!!!!

Схожі статті