Насті Каменських не позаздриш: ексдружина Потапа Ірина Горова розкрила подробиці стосунків з колишнім

Хоч зіркову красуню такі стосунки Потапа і його колишньої навряд чи влаштовують, довелося змиритися.

Відомий репер і продюсер Потап ось вже рік одружений з однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу, звабливою Настею Каменських. В зіркової парочки начебто все нормально: творять разом, відпочивають в чарівних куточках світу, постять спільні милі фото, зізнаються один одному в коханні.

Однак навіть в Насті є причина для головного болю. Ім’я їй Ірина Горова.

Потап з ексдружиною Іриною Горовою прожили в шлюбі 15 років – з 1999 по 2014 рік. За цей час вони встигли завести сина Андрія, якому зараз 12 років, і створити продюсерський центр «Mozgi Entertainment».

Розійшлися Потап з Горовою гідно, без скандалів і звинувачень один одного.

А зараз зізнаються, що у них довірливі стосунки і вони залишилися хорошими друзями. Справді, Потап та Ірина без жодних конфліктів виховують спільного сина і працюють в «Mozgi Entertainment».

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Горова зізналася журналістам, що хоч любов у них з Потапом і пройшла, але повагу один до одного і дружні стосунки їм вдалося зберегти.

“Я пишаюся нашими стосунками, ми дійсно дико близькі люди”, – сказала Ірина Горова про стосунки з Потапом після розлучення в одному з інтерв’ю.

Настя, безперечно, красуня і на її розкішні форми задивляється чимало чоловіків. А Потап пишається, що цей скарб – його. Тим часом, кажуть, Ірина – справжня розумниця, саме вона займається фінансовими питаннями продюсерського центру.

Можливо, Насті й не надто до душі дружба чоловіка з екскоханою. Але зробити тут вона нічого не може, тож лишається тільки займатися собою і пишатися власними досягненнями. Яких у NK, яка має фанатів не тільки в Україні і сусідніх країнах, а вже й в Латинській Америці, вистачає. Врешті, Потап давно продемонстрував, яка жінка для нього на першому місці.

Схожі статті