Колишнього чоловіка Слави Камінської Едгара кинула нова обраниця: після розлучення не щастить у коханні

Пластичний хірург Едгар Камінський знову опинився ні з чим.

Едгар Камінський, про якого заговорили після після розлучення з його колишньою зірковою дружиною Славою Камінською, знову лишився сам.

Пара пластичного хірурга Едгара Камінського та учасниці гурту “НеАнгели” Слави Камінської розлучилася минулого року. У пари народилося двоє дітей, яких виховує зіркова ексдружина, і чудові відносини з мамою Едгара.

Цього разу стосунки у чоловіка не склалися з новою дівчиною, арт-директоркою дизайнера Жана Гріцфельдта, яку звали Ольга Богатая.

Про закінчення відносин з зірковим чоловіком дівчина повідомила на своїй сторінці в мережі. Там дівчина написала, що незважаючи на те, що вона отримала чоловіка своєї мрії, кохання в них так і не сталося.

За словами Ольги, до того як зустріти Едгара, дівчина просила у Всесвіту хорошого, красивого чоловіка. Саме такого вона і отримала. Але зрозуміла, що з таким, який відповідає всім її запитам відносини можуть скластися лише дружні. Тож дівчина спокійно відпустила чоловіка своєї мрії.

Вона зауважила, що іноді так буває, що далі закоханості справа не йде. Дівчина зізналася, що у них щось пішло не так, коли вони повністю відкрилися одне одному. Ольга Богатая зазначила, що головне в таких відносинах вчасно це помітити і завершити такі відносини.

Ольга ні про що не шкодує і радіє, що їм з Едгаром Камінським вдалося залишитися друзями. Дівчина зауважила. що їхні відносини завершилися до того, як з’явилися ілюзії та обман.

Також дівчина чекає на нові відносини і сподівається, що вони принесуть їй легкість і справжнє кохання.

Схожі статті