Ольга Фреймут провела екскурсію помешканням: що вдома у головного Ревізора країни

Ольга Фреймут нарешті порадувала прихильників і показала де саме живе головна інспекторка країни.

Лише нещодавно головний Ревізор країни почала ділитися фото власного помешкання.

Відомо, що зірка проживає на Подолі. Ольга Фреймут зауважує, що не випадково обрала саме цей район, адже він нагадує телеведучій Львів.

Сама квартира головного ревізора світла і простора. Ольга Фреймут не даремно обрала такі стиль в інтер’єрі, адже переконана, що помешкання людини – це її паспорт. Роздумам про це вона поділилася на власній сторінці у мережі.

У квартирі жінки багато різних дрібничок, які відображають внутрішній світ господині. зокрема, увагу прихильників Ольги Фреймут привернула дерев’яна мапа та килим у етностилі.

Як виявилося, телезірка прихильниця натуральних матеріалів, а у квартирі можна помітити масивні столи і стільці.

Також Ольга Фреймут дуже любить живопис. У неї вдома ціла картинна галерея. При чому деякі роботи були створені спеціально для неї. Головна ревізорка країни показала також картину, яка має для неї особливе значення. Як розповіла сама телеведуча, через рік після того, як відомий львівський художник Кость Лавро подарував їй картину з янголятком, у родині Ольги Фреймут та Володимира Локотка народився син.

Цікавим елементом інтер’єру є телевізор, замаскований під картину. При цьому, якщо не знати, що то телевізор, взагалі можна сприйняти його як ще одну картину. Справа в тому. що техніка у Ольги Фреймут не просто так висить на стіні. Знаючи любов головної інспекторки до всього ідеального, не дивно, що дроти сховані в стіні, а замість чорного екрану і темного корпусу – стильна світла рамка і картина на заставці.

Так само, але в темних тонах оформлена і кімната старшої доньки ольги Фреймут Злати Мітчелл.

Як розповіла зіркова мама, дівчина займається танцями і режесурою. Ольга Фреймут також показала фрагмент танцю, який ставила її донька. Як зізналася зіркова мама, Злата теж любить художнє мистецтво і у кожному новому місці вона водить маму до музеє або картинної галереї.

Що ж, пройшовшись помешканням Ольги Фреймут дійсно можна відчути її потяг до витонченості та природності.

Схожі статті