Як і за що батьки карали в дитинстві Вову Дантеса, Олю Полякову, Павла Зіброва та інших українських зірок

Зірки такі самі люди і їм теж є чого соромитися.

У дитинстві вони теж отримували на горіхи за непослух чи погані звички. Дехто з зірок зізнався, чим саме допікав батькам.

Співачки Оля Полякова та Анна Сєдокова вирішили поділитися витівками своїх доньок-підлітків у мережі.

Оля Полякова
Оля Полякова

Як виявилося, Маша Полякова палить, а донька Анни Сєдокової пробує пиртне. Оля Полякова у прямому ефірі поскаржилася, що знайшла у старшої доньки цигарки. Анна Сєдокова, у свою чергу розповіла, що одного разу побачила за шторою пляшку алкоголю.

Маша Полякова
Маша Полякова

Психолог Світлана Арефнія засудила таку поведінку зіркових матусь. Вона пояснила, що через такі вчинки батьків, діти почуваються незахищеними і потім багато речей робитимуть батькам на зло.

Психолог зауважила, що діти починають робити подібні речі через інтерес, бо це в тренді і через брак батьківської уваги та любові.

У співачки MARUV батьки теж знаходили цигарки. при цьому дівчина відбріхувалася, що це подруги. Проте вона впевнена, що батьки чудово розуміли, що донька бреше.

MARUV
MARUV

Світлана Арефнія запевняє. що діти просто так не брехатимуть. Найчастіше вони це роблять через страх того, що на них кричатимуть або сваритимуть.

Схоже, цього і боялася зірка програми “Реальна містика” Олена Рєпіна. Будучи школяркою, дівчина почала палити і довгий час не говорила мамі. Проте мама якось знайшла у доньки цигарки. Акторка згадує, що тоді мама на неї ображалася кілька днів. A потім сама дала їй гроші, щоб донька могла купити свої. Зірка пояснює. що не говорила про куріння мамі не тому, що боялася, що насварить. Вона просто не хотіла засмучувати маму.

А от про алкоголь у школі дівчина зізналася мамі сама. Світлана Рєпіна розповіла, що якось вони з друзями на суботнику купили дві пляшки спиртного. Про це класному керівнику розповіли однокласники майбутньої зірки. Дівчина не розгубилася, і сама у всьму зізналася мамі.

Олена Рєпіна
Олена Рєпіна

Психолог зазначила. що саме довіра зробила з акторки і її мами подруг і не зруйнувало стосунки.

Саме за довіру вдячний батькові співак і шоумен Володимир Дантес. Артист пригадав, що якось у підлітковому віці прийшов додому добряче напідпитку. Таким його побачила мама і пригрозила серйозною розмовою з батьком. Весь день хлопець з жахом чекав профілактичної бесіди. Але батько артиста його приємно здивував. Він не почав сварити Володимира. а навпаки дав йому повну свободу, але за умови, щоб мама його більше ніколи не бачила в нетверезому стані. Тоді співак зрозумів, що батько, насправді, його друг.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

Батько ж відомого співака Павла Зіброва вирішив відучити сина і його друга від згубної звички радикальними методами. Чоловік помітив, що хлопці поцупили його цигарки. Він знайшов їх за кущами і нагодував тютюном. зараз про цей випадок Павло Зібров згадує зі сміхом, але тоді хлопцям було зовсім непереливки.

Павло Зібров
Павло Зібров

Відзначилися своїми методами виховання і батьки артиста балету Олександра Стоянова. Якось вони відчули запах сигарет і зрозуміли, що їхній син курить. І. щоб раз і назавжди припинити вибрики Олександра, вони дуже переконливо з ним поговорили.

Олександр Стоянов
Олександр Стоянов

Психолог зауважує, що насилля – не найкращий спосіб порозумітися з дітьми і з’ясувати чого саме їм не вистачає.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.