Зіркові чоловіки, які публічно ледь не билися, щоб захистити свою жінку: Юрій Горбунов, Сергій Бабкін та інші

Чоловіки завжди захищають своїх жінок, незалежно від того, публічні вони чи ні.

Зірковим другим половинкам красунь робити це набагато важче, адже вони постійно перебувають під прицілом камер та поглядами цікавих журналістів.

Першим пішов захищати честь дружини Альони Вінницької її чоловік Сергій Большой. Чоловік накинувся з кулаками на репера Потапа за необачне слово на адресу його дружини.

Альона Вінницька про з’ясування стосунків на кулаках дізналася лише перед виходом на сцену. після цього Сергій Большой захищає дружину лише на словах.

Альона Вінницька з чоловіком Сергієм Большим
Альона Вінницька з чоловіком Сергієм Большим

Довелося захищати честь дружини і співакові Сергію Бабкіну. Чоловік втрутився лише тоді, коли хейтери накинулися на його дружину Сніжану після того, як жінка публічно поскаржилася, що в неї вкрали аккаунт у мережі Instagram.

Фоловери зірок почали писати, що думали, що сталося щось погане. А викрадення аккаунту у мережі це не така вже й трагедія.

Сергій Бабкін зауважив. що для його дружини Instagram був способом заробітку, а не просто розвага. Співак відповів хейтерам, що у його дружини є магазин одягу. І продає вона його саме через мережу. Поки ситуація не владнається. зірковий чоловік дозволив користуватися Сніжані своїм акаунтом.

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Заступитися за дружину Катерину Осадчу довелося її не менш зірковому чоловікові Юрію Горбунову. Негативні коментарі з’явилися під знімками телеведучої без макіяжу. Прихильники виявилися не в захваті від таких знімків, про що відверто написали Катерині Осадчій.

У відповідь на це чоловік ведучої “Світського життя” Юрій Горбунов зауважив, що Катерина осадча – його дружина і вона для нього найкрасивіша, особливо без макіяжу. Також він порадив хейтерам спершу розібратися зі своєю зовнішністю, а вже потім критикувати інших.

Катя Осадча і Юрій Горбунов
Катя Осадча і Юрій Горбунов

Значна порція нелюбові дісталася і дружині скандального політика Олега Ляшка Росіти. Після того, як політик опублікував фото з новонародженим сином, йому замість привітань почали писати не дуже радісні повідомлення, в яких жорстко критикували такий крок його 49-річної дружини. Вони вважали, що ті. хто народжують після 30 це старі породіллі і взагалі неможливо народити самостійно у майже 50 років. На такі дописи Олег Ляшко порадив прихильникам спробувати і перевірити, чи відповідають їхні слова дійсності.

Олег ляшко з дружиною
Олег Ляшко з дружиною

Відповів хейтерам на критику дружини Алли Пугачової і російський гуморист Максим Галкін. Виявляється, його дружину звинуватили у тому, що вона намагалася отримати фінансову допомогу від держави у зв’язку з пандемією. гуморист спростував ці чутки і заявив, що вони самі допомагають тим, хто цього потребує. Прихильникам сподобалася така позиція шоумена.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Чого не можна сказати про чоловіка Регіни Тодоренко Влада Топалова. Чоловік вирішив дати бій хейтерам за критику на адресу його дружини після невдалого висловлювання щодо домашнього насильства. Тоді Регіна Тодоренко сама публічно вибачилися перед всіма, кого зачепили її слова. При цьому, сам захисник теж отримав порцію критики за некоректні висловлювання на адресу користувачів мережі.

Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Став на захист дружини і президент Сполучених Штатів Дональд Трамп. Справа в тому, що Меланія вляпалася у скандал через куртку з провокативним написом “Мені байдуже”. Тоді журналісти сприйняли це як знак того, що перше леді не цікавиться справами у країні. Тоді Дональд Трамп висловився, що його дружині байдуже на журналістів.

Дональд Трамп з дружиною Меланією
Дональд Трамп з дружиною Меланією

Так от зіркові чоловіки. Можуть захистити і кулаками, і словом. Але словом користуються, все таки, частіше.

Схожі статті