В мережі поховали Мадонну, переплутавши з Марадоною

Користувачі присвячують поп-співачці пости скорботи.

В соцмережі Twitter масово оплакують смерть 62-річної легендарної співачки Мадонни, хоча американська поп-виконавиця жива і нормально себе почуває. Бурхливо сумувати за Мадонною почали, вочевидь, через банальну неуважність. Дехто переплутав її з всесвітньо відомим футболістом Дієго Марадоною, про смерть якого стало відомо вчора.

В Twitter з’явилося безліч постів, де фанати сумують і прощаються з поп-дівою.

Користувачі мережі пишуть, що не можуть повірити в смерть знаменитості і що вона пішла занадто рано.

“2020 рік забрав у нас легенду. Спочивай зі світом, Мадонна, королева поп-музики. Ми будемо за тобою сумувати”, – написала одна з шанувальниць співачки.

Дописи фанатів Мадонни
Дописи фанатів Мадонни

“Спочивай з миром, Мадонна”, – пишуть користувачі.

Дописи фанатів Мадонни
Дописи фанатів Мадонни

Дописи скорботи почали поширяться в соцмережі під хештегами “Rip Madonna” і “Legend Madonna Died” і навіть якось потрапили у тренди.

Дописи фанатів Мадонни
Дописи фанатів Мадонни

Нагадаємо, 25 листопада не стало 60-річного футболіста Дієго Марадони, одного з найкращих і найвідоміших в світі. Повідомляється, що причиною смерті аргентинського футболіста стала зупинка серця. На початку листопада легендарний спортсмен переніс операцію на головному мозку через субдуральну гематому.

Шанувальники легендарного футболіста почали висловлювати свою скорботу з приводу трагедії, проте, схоже дехто їх неправильно зрозумів.

Схожі статті