Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна невимушено туляться до гарної жінки: можливо це справжня мати?

Інтерес прихильників родини Пугачової і Галкіна вчергове «підігріла» інтригуюча світлина, опублікована в соціальній мережі Instаgram.

В соціальній мережі Instаgram з’явилося фото, на якому Гаррі і Ліза ніжно туляться до гарної жінки. Жінка в білій медичній куртці з чарівною посмішкою і букетом квітів не приховує радості від такого товариства.  Та що там, вона виглядає просто щасливою. Про це повідомляє Politeka.net.

Світлина з Instаgram
Світлина з Instаgram

Під фото відразу посипалися коментарі. Симпатики зіркової сім’ї розкрили, що жінка є стоматологом, до якої тато і мама водили дітей. Дехто відразу побачив схожість між дітьми і лікаркою. Були й сміливі припущення про те, що жінка може бути сурогатною матір’ю, яка виносила Лізу і Гаррі:

“Ось вона, справжня мама!”; “Це їх стамотолог і вона родичка Максима”; “А може це мама (сурогатна)”; “Гарі на неї схожий і трохи Ліза”; “Якби не знала їх, то написала б – мама з дітьми”; “Як хлопчик схожий на цю жінку “; “Хто їх мама або няня?”; “Недаремно він з ними живе, часто її бачу”; “Щасливі разом! Правильно! І не важливо хто кому ким доводиться !!! Щиро рада за Вас!”; “Як же дітки швидко ростуть”; “Стоматолог Альбіна”.

Instаgram
Instаgram

Алла і Максим ретельно оберігають правду про народження своїх двійнят. Примадонна наче обмовилася, що зберегла свої яйцеклітини і використала їх для запліднення сурогатній матері Олені Ширіній. Але наскільки це може бути правдою? На рівні чуток існує й думка про те, що двійнят виносила рідна донька Пугачової співачка Крістіна Орбакайте.

Схожі статті