|
26.11.2020 22:34

Крістіна Орбакайте втратила сором під ялинкою: Пугачовій краще не дивитися на це

На своїй сторінці у мережі російська співачка Крістіна Орбакайте похизувалася новою світлиною. На ній видно, що у виконавиці вже новорічний настрій.

Зіркова донька Алли Борисівни показала велику вітальню, де вже стоїть прикрашена ялинка і відчувається новорічна атмосфера.

Інтер’єр вітальні виконано у коричневих тонах. при цьому кімната не здається темною чи похмурою. Прихильники зауважили, що виглядає дуже красиво і стильно. А дехто зазначив, вітальня виконана у класичному стилі і відмітили, що це їхній улюблений стиль.

Проте прихильників співачки вразили не розміри вітальні, ялинки чи кількість подарунків. Вони звернули увагу на стрункі ноги зірки, які ледь прикриває короткий світшот.

Доповнила образ донька Примадонни елегантними черевичками на невисоких підборах.

Дивлячись на фото зірки, прихильники змогли лише пожартувати. Вони натякнули, що жінка забула одягнути низ і побачили відсилку до зіркової мами Крістіни Орбакайте. Про неї, до речі, прихильники теж написали, зауваживши, що з віком вбраннями стає все більше схожа на маму. Не оминули і того, що тепер у Діда Мороза однією проблемою з подарунком менше.

Звісно, знайшлися і ті, хто просто в захваті від родини Алли Борисівни і не помітив в чому була донька Примадонни.

Проте не жартами єдиними відмітилися прихильники. Попри це, вони відмітили красиву фігуру Крістіни Орбакайте і її чудовий вигляд.

Також Крістіна Орбакайте показала фото своєї великої родини, яке підписала одним словом: сім’я.

Прихильників здивувало лише те, що всі були у чорному і сподівалися, що просто домовилися. Найбільше, звісно, відмітили Крістіну Орбакайте, якій личить все і яка виглядає неперевершено у будь-якому одязі.