Що занадто, то не здорово: Євген Кошовий потрапив у скандал через невдалу пародію на Президента

Студія Квартал 95 можна сказати спеціалізується на політичних пародіях і треба ж так вляпатися з черговою

Нещодавно актори Кварталу показали сценку “Один глухий, другий сліпий-Кравчук і Фокін після мінських переговорів”, де Євген Кошовий зіграв Леоніда Кравчука, а Юрій Крапов – Вітольда Фокіна – членів Тристоронньої контактної групи на прийомі у Президента. Відео опублікували на офіційній сторінці Ютюбу. Про це інформує Politeka.

Автори репризи по-своєму переспівали давню гумористичну історію про те, як сліпий глухого водив. У їх інтерпретації перший президент сліпий, який проходить мимо столу у кабінеті «президента», обоє глухі, бо постійно перекручують слова, що їм говорять. Усередині розмови Фокін засинає.

Скрін з відео
Скрін з відео

Фіналом зустрічі є дзвінок з ТКГ до українського президента з повідомленням, що вони погоджуються на усі умови ТКГ, лиш би більше до них не присилали оцих двох.

Гумору не зрозуміли… Леонід Макарович дуже засмутився і, як повідомило компетентне джерело, припинив будь-яке спілкування з Офісом Президента.

З того ж таки джерела відомо, що перед першим президентом вибачалися усі – й чинний Президент, й Єрмак (голова ОП), і сам Кошовий, але з останнім він взагалі не захотів говорити.

Речник ТКГ Олексій Арестович поспішив загладити конфлікт і сказав, що Кравчук ні на що не ображається і продовжує працювати у Групі.

Скрін з відео
Скрін з відео

Цікаво, що й глядачі не оцінили гумор кварталівців. Сюжет відео відверто засудили негативними коментарями:

“Таке собі го*нецо. Чи не час вам, блазні, професію міняти. Скажімо, на двірника. Більше толку буде. Фу!!!”, “А ось це не смішно, правда”, “ні**ра не смішно, коли люди гинуть”, “думав у петросяна гумор нижче плінтуса, виявилося, що у кварталу ще нижче”, “блін, квартал, я вас не дізнаюся що сталося з гумором”, ” і Фокін, і Кравчук, вибачте.Противний номер, дуже противний.Не можна так жартувати з віком”, “а чинну владу слабо висміяти?”, “Реально квартал опустив сам себе нижче плінтуса. Як можна таку дичину зморозити?”, “95 квартал в бан”, – пишуть в мережі.

Схожі статті