Юна дочка Олі Полякової гуляє містом посеред ночі: зіркова мама недогледіла

Маша Полякова надихнула своїх шанувальників.

Як веселиться Оля Полякова все знають. Вона вміє це робити з розумом. До того ж Оля встигає і веселитися і працювати, з урахуванням, що у неї ще багато інтересів.

У співачки виходить практично все, за що б вона не взялася. Наприклад Оля прекрасна господиня і на кухні у неї виходить приготувати смачні страви. На природі вона веде активно і показує приклад своїм дочкам. Для своїх дочок вона справжня подружка.

Також недавно вони разом влаштували похід в магазин за покупками. І, мабуть, не дарма вони сходили в супермаркет. Дочки залишилися задоволені покупками, та і мама задоволена, що вгодила їм.
Після чого Маша Полякова в Instagram виклала фото, як потрібно по моді одягатися в цьому сезоні: худі, спортивний костюм з принтом, стьобана куртка-пуховик кольору металік. Фанати просто ахнули коли побачили цей прикид.

Маша Полякова надихнула своїх шанувальників.

Маша Полякава наздогнала по популярності в соцмережах свою зоряну маму. Але Маша, як правило, підкорює користувачів соцмереж своїми стильним вбранням. Буквально недавно вона красиво одяглася і нагадала шанувальникам принцесу з диснеївських мультфільмів.

Схожі статті