Оля Полякова вразила мережу новою зачіскою: кардинальна та зухвала зміна іміджу вдалася

Українська Суперблондинка Оля Полякова знову вразила образом і схожістю зі світовими зірками.

Українська співачка Оля Полякова бере участь у новому розважальному проекті каналу “Україна” “Маска”. На своїй сторінці у мережі зірка поділилася новим образом для зйомок чергового ефіру.

Цього разу для шоу співачка обрала рожеву сукню з рюшами і і високим розрізом. Також Суперблондинка вирішила, що розпущене волосся це нудно і вирішила зробити нову для себе зачіску – ірокез. А доповнили образ темна помада і масивні сережки.

У підписі до знімків Оля Полякова поцікавилася на кого вона схожа у такому образі.

Прихильники співачки зауважили, що зірка їм нагадує молоду мадонну або леді Гагу. При цьому більшість прихильників зірки взагалі не впізнали її у цьому образі.

А декому Оля Полякова у такому образі нагадала Кайлі Міноуг, Pink, Жанну Агузарову, Світлану Вольнову та інших артистів.

Хоча варіантів було багато, проте всі однозначно зауважили, що українська Суперблондинка найкраща.

Також співачка похизувалася, що готується до Нового Року і поцікавилася настроєм у прихильників. на знімку Оля Полякова позує на каруселі зі звичним розпущеним волоссям і у сценічному костюмі з короною на голові.

Дехто відверто відповів, що ніякого святкового настрою немає через ситуацію і погоду. А от у декого святковий настрій вже є і прихильники створили його самі.

Підписники зірки похизувалися, що таки поїдуть у подорож, а дехто вже поставив вдома ялинку і намагається думати про свята, а не про пандемію та інші неприємності.

Так само, як і на попередніх знімках, не всі прихильники впізнали Суперблондинку. Вони зауважили, що на фото зірка має молодший вигляд.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.