Алла Мазур після перемоги над раком запропонувала нову традицію: “Ми втомилися від важких новин”

Алла Мазур поділилася новою традицією.

Українська телеведуча Алла Мазур, яка нещодавно поборола рак, розповіла про нову традицію.

У новому дописі на своїй сторінці в мережі зірка “1+1” розповіла, що цього року у студії телеканалу вирішили самостійно наблизити прихід свят і вже встановили ялинку. Крім цього, така атмосфера дає змогу відволіктися від негативних новин і гарантовано покращити настрій.

Таке рішення прийняли, спираючись на поради психологів, які цього року радять прикрашати помешкання і створювати святковий настрій раніше, ніж робимо це зазвичай.

Тож Алла Мазур не стала відкладати справу у довгий ящик і похвалилася ялинкою, яка стоїть у студії “ТСН”. Лісова красуня прикрашена у бежево-рожевій кольоровій гамі і виглядає дуже ніжно. Як зауважила сама телезірка, це її улюблена святкова кольорова палітра.

Телеведуча зізналася, що у неї слабкість до новорічних красунь і пообіцяла прихильникам показати свою фотоколекцію ялинок.

Дехто з прихильників погодився з таким рішенням і зізнався, що вже прикрасили лісову красуню і почали створювати самі собі і близьким святковий настрій. А от дехто зауважив. що прикрашатимуть ялинку ближче до свят, оскільки дерево осиплеться і втратиться відчуття свята.

Загалом фоловерам Алли Мазур така ідея дуже сподобалася, адже це можливість додати яскравих ноток у похмурі дні карантину. Особливо зручним такий варіант виявився для тих, хто працює вдома. Не потрібно спеціально викроювати час для новорічних клопотів і все можна зробити з дому.

Прихильники, які не звикли бачити ведучу не в офіційному стилі, зауважили, що їй дуже личать такі кольори і вона має чудовий вигляд.

Схожі статті