Зухвала Катерина Кухар вразила стрункими ніжками на суперфіналі “Танців з зірками”: затьмарила саму Тіну Кароль

Сукні Катерини Кухар вражають не менше, ніж професіоналізм.

Прима-балерина Катерина Кухар за весь сезон встигла зарекомендувати себе не лише як професіонала та суворого і вимогливого суддю. а й як неабияку модницю.

Кожного ефіру глядачі з задоволенням спостерігали не лише за танцями учасників і коментарями відомої балерини, а й за її нарядами.

Останній образ на проекті особливо вразив не лише глядачів, а й ведучу проекту Тіну Кароль. Про що виконавиця зазначила на початку вечора.

Варто відзначити, що образ катерини кухар на фінальному ефірі танцювального шоу значно відрізнявся від усіх попередніх образів. Цього разу балерина обрала сукню-міні бежевого кольору з зеленим декором та глибоким вирізом і чорні рукавички, які зробили образ елегантним та довершеним.

Довершив незвичайний образ прими-балерини макіяж з темною помадою і ретро-зачіска.

У дописі катерина кухар зізналася. що “Танці з зірками” закінчаться тоді, коли думка глядачів співпаде з її.

Прихильники залишилися в захваті від вбрання Катерини Кухар. Проте не впустили вони і можливості покритикувати знаменитість за занижені оцінки для Юлії Саніної.

Крім цього Катерина кухар поділилася найулюбленішими вбраннями за весь сезон “Танців з зірками”.

Одним з найперших була довга чорна вінтажна сукня від Dior, якою балерина вражала всіх на одному з перших ефірів танцювального проекту.

Катерина Кухар в сукні від Dior
Катерина Кухар в сукні від Dior

Ще однією улюбленою сукнею вимогливої балерини стало вбрання від української дизайнерки Юлії Магдич. Сукню у червоних та білих тонах балерина обрала на український вечір “Танців з зірками”. Суддя проекту зауважила, що Юлію Магдич вона любить за простий крій і гарну якість.

Катерина Кухар в сукні від Юлії Магдич
Катерина Кухар в сукні від Юлії Магдич

А от у вбранні від Artem Klimchuk красуня була відразу на двох ефірах. Вона зауважила, що для неї цей образ незвичний, але не менш улюблений та ефектний.

Катерина Кухар в ефектному брючному костюмі
Катерина Кухар в ефектному брючному костюмі

А от вбрання від стилістів каналу “1+1” на чолі з Ольгою Слонь Катерина Кухар теж обирала двічі.

Перший раз це була сукня з доволі цікавого паперу червоного кольору на тканинній підкладці. Сама балерина зауважила, що в кадрі сукня мала ефектий та приголомшливий вигляд.

Катерина Кухар в сукні з паперу
Катерина Кухар в сукні з паперу

А другий образ від дизайнерів каналу прима-балерина приміряла на вечір Хеловін. Зірка зауважила, що до таких вечорів завжди готується особливо ретельно.

Катерина Кухар в образі медсестри Ретчед
Катерина Кухар в образі медсестри Ретчед

Схожі статті