Дружина Олега Винника Таюне показала, чим головний вовк країни балує її вдома: серця вовчиць розбиті

Олег Винник знайшов свою вовчицю і ні на кого не дивиться. Справжній вовк.

Олег Винник і Таюне давно знайомі та працюють разом. Багато хто приписує їм роман і вважають, що вони навіть таємно одружені.

Співачка і бек-вокалістка головного вовка країни поділилася з прихильниками розкішним подарунком, який отримала від співака. При цьому вона зауважила, що приємно отримувати подарунки просто так.

Виявляється, Олег Винник засипає свою кохану розкішними букетами квітів. Одним з них таюне похизувалася у мережі.

Такий крок ще раз переконав прихильниць Олега Винника в тому, що його серце зайняте красунею-співачкою. Проте у коментарях були лише побажання, компліменти та приємні слова.

Також співачка похизувалася перед фоловерами ще одним приголомшливим букетом білих троянд. При цьому вбрана була у чорну кофтинку і перебувала у піднесеному настрої.

Зі схожим букетом Таюне у короткій червоній сукні з’явилася у офісному приміщенні.

Підписи під фото говорять самі за себе. І свідчать, що Олег Винник, хоч і буває у компанії інших жінок, все ж знайшов свою вовчицю і змінювати нічого не збирається.

Примітно, що на всіх знімках Таюне посміхається і стає зрозуміло, що не полюбити таку квіточку просто неможливо.

Не обділяє головний вовк країни увагою кохану і під час концертів. На одному зі знімків на сторінці співачки Олег Винник обіймає Таюне.

Судячи з інтер’єру, а знімок був зроблений у гримерці, фото було зроблене або в перерві між виступами, або вже після концерту.

Схоже, прихильницям співака лишається тільки кусати лікті і мріяти про Олега Винника. Адже сам співак відверто показує ким саме зайняте його серце і життя.

Схожі статті