Діти Володимира Зеленського та Ольги Богомолець навчаються в Україні, а Петра Порошенка та Віталія Кличка – за кордоном

Освіта дітей - важливий вибір для батьків. При цьому одні з них віддають дітей до звичайних шкіл, а деяким потрібне лише найкраще.

Політики не виняток і намагаються дати дітям лише все найкраще. Особливо прискіпливо вони обирають навчальний заклад для улюблених чад.

Дві доньки та син колишнього президента України Петра Порошенка навчаються за кордоном. Великобританська освіта нащадків вилітає п’ятому президентові у копієчку. дружина політика Марина Порошенко пояснює такий крок необхідністю. адже в Україні всі знають прізвище її чоловіка, а за кордоном у дітей буде можливість самостійно реалізовуватися та проявляти свої найкращі якості.

Так само, як і діти Петра Порошенка, освіту за кордон поїхала здобувати донька народного депутата Юлії Клименко. Мама стверджує, що університет і спеціальність її донька обирала сама. При цьому політик нічого за навчання не платить, адже у Франції освіта безкоштовна для всіх.

Проте за кордон діти політиків їдуть здобувати вищу освіту, а до цього навчаються в Україні. І не аби де, а у престижному Кловському ліцеї. Саме там навчалися діти п’ятого президента.

А от діти чинного глави держави Володимира Зеленського навчаються у престижній Новопечерській школі. І якщо старша донька Олександра спокійно ставиться до того, що молодші школярі хочуть з нею сфотографуватися, то сам Глава держави від такого не в захваті і намагається зайвий раз не потрапляти в об’єктив.

Петро Порошенко і Володимир Зеленський
Петро Порошенко і Володимир Зеленський

Не відстають у навчанні й діти інших політиків. здебільшого всі вони навчаються і живуть за кордоном. При цьому не володіють українською мовою і не знають де знаходиться України на карті світу.

З багатьох політиків ли одна донька лікаря Ольги Богомолець Катерина навчалася за кордоном. Всі інші – здобувають освіту в Україні.

Ольга Богомолець з доньками
Ольга Богомолець з доньками

А от єдина донька Ірини Геращенко навчалася, а тепер і проживає у Лондоні. Але британською столицею освіта дівчини не обмежується. Окрім британських університетів дівчина проходила курси у Кембриджі.

А от діти очільника Києва Володимира Кличка живуть та навчаються в німеччині. Там само живе і дружина політика.

Дійсно, перед політиками стоїть важкий вибір куди відправити дітей на навчання.

Схожі статті