Оля Полякова показала якою була десять років тому — різниця вражаюча

Оля Полякова опублікувала світлину десятирічної давності і здивувала прихильників.

Популярна українська співачка Оля Полякова любить приголомшувати своїх фоловерів, кардинально змінюючи образи. Свої зміни вона демонструє в соціальній мережі Instagram. На цей раз співачка показала шанувальникам як виглядала десять років тому, порівнюючи дві схожі фотографії.

Оля Полякова опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі
Оля Полякова опублікувала нову світлину у своїй соціальній мережі

У підписі до публікації Полякова запитала фоловерів чи бачать вони різницю. Шанувальники, випереджаючи один одного, пишуть, що вигляд улюбленої співачки став тільки краще, навіть помолодшала.

Коментарі відданих фоловерів Олі Полякової
Коментарі відданих фоловерів Олі Полякової

Нагадаємо, що попередньо Оля Полякова неодноразово змінювала імідж. Відтак була і суперблондинкою з екстравагантною зачіскою-ірокезом на голові, і Мальвіною з довгим рожевим волоссям.

Неймовірна Оля Полякова
Неймовірна Оля Полякова
Оля Полякова у образі Мальвіни
Оля Полякова у образі Мальвіни

На першому фото співачка доповнила образ масивними сережками у формі сердець і незвичайною сукнею ніжного бежевого кольору, а на другому — голубою сукнею з незвичайним вирізом спереду та довгими блискучими чоботями.

В обох випадках Оля Полякова виглядає неймовірною і приголомшливою.

До речі, напередодні співачка дала інтерв’ю журналу “Добрые советы”, де з’явилась на обкладинці і розповіла про своє відношення до астрологів і гадалок. При цьому, поділилась враженнями від зйомок в шоу «Маска», після якого демонструвала багато незвичайних і приголомшливих образів.

Гадалок і астрологів співачка вважає аферистами. До того ж, вона не носить жодних талісманів, не вірить в заговори, прикмети та ритуали. Співачка вірить лише у власну силу і можливості.

До того ж, Полякова розповіла, чим на даний момент захоплюється їх сім’я. Чоловік почав займатись верховою їздою, а донька — активно користується соціальними мережами і збирає тисячі вподобань.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.