Вже давно не дівчинка: 50-річна Ірина Білик налякала результатом чергових експериментів із зовнішністю

Ірині Білик знову вдалося вразити всіх. Просто майстер епатажу.

Народна артистка України Ірина Білик порадувала мережу черговим дописом. І вже встигла вразити прихильників не на жарт.

Співачка відома своєю любов’ю до епатажу та всього незвичного, але такого не очікував побачити ніхто.

Якщо метою ролика було не на жарт налакати та остаточно вразити фанатів, то Ірині Білик це, без сумніву вдалося. Прихильники і справді були спантеличені, але що саме їх аж так вразило: чи вигляд зірки, чи її любов до епатажу, що перейшла всі межі – не зрозуміло.

На ньому зірка постала удоволі незвичному образі. У неї було сиве волосся і зморщене обличчя. Такий зовнішній вигляд різко контрастує з тим, який усі звикли бачити. Схоже, що впівачка вирішила показати який вигляд вона має насправді без косметики.

Хоча Ірина Білик і зазначила, що такий вигляд вона матиме лише років через 100, але вразити прихильників їй таки вдалося. Вони зауважили, що Ірина Білик у будь-якому віці красуня.

На відео, яким поділилася співачка пломітно, що змінилася не лише її зовнішність, а й голос. Замість мелодійного ледь хрипкого, підписники почули скрипучий голос літньої жінки.

А ось такий вигляд має артистка, до якої ми всі звикли.

При цьому Ірина Білик зауважила, що у неї з’явився ТікТок, тож можна припустити, що таким дуже незвичним способом співачка вирішила запросити фоловерів на свій новий канал.

Як би там не було, але, схоже, що їй це вдалося.

Також артистка зауважила, що хотіла б спробувати себе не лише у ролі виконавиці, а й акторки. При чому мріє вона про глибокі ролі.

Взагалі Ірина Білик рідко говорить про особисте. Лише нещодавно прихильники дізналися правду про народження її другої дитини. Для цього зірка вдавалася до послуг сурогатної матері.

Як зізналася Ірина Білик, це була рекомендація лікарів, якої співачка дотрималася. І лише недавно вона розповіла, що обстежувалася на онкологію, у зв’язку з чим отримала сувору заборону народжувати самостійно.

Як виявилося, Ірина Білик доволі забобонна і тому не афішує свої хвороби чи неприємності. на думку зірки, це не ті речі, про які повинні знати всі.

Схожі статті