Равшана Куркова у свої 40 виглядає вдвічі молодшою без пластики та дієт: як змінювалась зовнішність актриси з роками

Розповідаємо всі секрети молодості акторки Равшани Куркової, яка у свої 40 виглядає на 25.

Равшана Куркова — популярна російська актриса театру і кіно. Свою знаменитість отримала після участі в серіалі «Барвіха». Крім цього, її можна побачити в таких картинах: «Острів непотрібних людей», «А у нас у дворі», «Закохані жінки», «Нереальна любов», «Без кордонів», «Що творять чоловіки».

22 серпня акторці виповнилось 40 років, однак виглядає вона значно молодше. Равшана ніколи не приховувала свого вік, при цьому впевнено говорить, що наступні 10 років будуть найцікавішими.

40-річна Равшана Куркова
40-річна Равшана Куркова

Акторка займається спортом, не вживає м’яса, солодощі замінює фруктами, при цьому не використовуючи жодних дієт. Равшана старається не наносити багато декоративної косметики і слідкує за зовнішністю та духовним станом.

Життя і кар’єра Равшани Куркової

Ще з дитинства акторка любила проводити час у тата в театрі на репетиціях чи у мами на знімальному майданчику. Однак така можливість випадала дуже рідко. При цьому батьки хотіли для доньки більш “серйозну” роботу.

Дитинство Равшани
Дитинство Равшани

Переїхавши до Москви, Равшана у вільний від навчання час підробляла моделлю, потім потрапила на зйомки реклами, а незабаром знімалася в масовках серіалів. Через деякий час дівчина просто закохалась в знімальний процес.

Равшана в юності
Равшана в юності

Більш відомою акторка стала після серіалу «Три дівчини», де зіграла одну з головних героїнь. А після зйомках серіалу «Барвіха» акторка отримала велику популярність.

Зйомки Равшани в серіалі "Барвіха"
Зйомки Равшани в серіалі “Барвіха”

Равшана Куркова була одружена з фотографом Семеном Курковим. Однак вони розійшлись, після того як актриса втратила дитину.

Равшана з першим чоловіком
Равшана з другим чоловіком

У 2004 році Равшана вийшла заміж за актора Артема Ткаченко. Однак через 4 роки їх шлюб також розпався через зради чоловіка.

Равшана з другим чоловіком
Равшана з Бачуріним

У 2012 році в акторки зав’язались стосунки з підприємцем Іллею Бачуріним. Однак і ці стосунки не мали позитивного завершення — пара розійшлась в 2016 році.

У жовтні 2019 року з’явились чутки про стосунки акторки з власником боксерського клубу Сергієм Амаряном. Однак підтвердженої інформації не було.

Нинішні стосунки Равшани
Нинішні стосунки Равшани

Наразі Равшана веде плідну роботу і знімається в картинах, прем’єру яких з нетерпінням чекають прихильники.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.