Магнетичний голос Юлії Саніной, як і якість виконання кліпу “Жива “, виходять за межі часу і простору (Відео)

Хоча ця група вже добре відома в Україні, вона може стати відкриттям для світової аудиторії.

В український рок і сучасну музику в цілому може бути складно знайти кого-небудь, хто б міг перемогти Hardkiss. Магнетичний голос Юлії Саніной, як і якість звуку, виходять за межі часу і простору. Хоча ця група вже добре відома в Україні, вона може стати відкриттям для світової аудиторії.

Молода хіп-хопер Аліною Паш, яка випустила альбом Pintea, що становить собою суміш репу, поп-музики та етнічних мотивів. Її новий кліп «босорканя» – хороший приклад того, як артистка використовує свою закарпатську ідентичність і мову для створення нового стильного музичного продукту. Цей традиційний компонент настільки важливий в її хіп-хопі, що вона навіть зняла невеликий музичний документальний фільм в якості превью до альбому.

Любителям поп-музики теж є з чого вибирати. Яскравий і енергійний Monatik вже визнаний королем української естради. Його альбом Love It (в основному російською мовою) займає високі позиції і являє собою підбадьорливий танцювальний ритм, заряджений мотивацією до досягнення успіху і здійснення своєї мрії.

Поп-музика хорошої якості з нотами електро-фольку була випущена всесвітньо відомою групою Kazka, яка стала першим українським гуртом, яка потрапила в музичний чарт Shazam у 2018 році та навіть брала участь в національному відборі на Євробачення 2019. Хоча новий альбом все ще в розробці, Kazka також отримала нагороду за кращу поп-групу від Yuna. Крім того, відкриттям року визнаний ще один електро-поп-виконавець – Maruv. Для когось її виступи можуть здатися занадто провокаційними, але її музика і шоу – це щось дійсно нове і несподіване для України.

На легшій ноті, є і хороші новини для тих, хто цінує хороший джаз. «Pokaz Trio» стартувало з досить кінематографічного дебютного альбому Kintsugi, випущеного на норвезькому лейблі Losen Records.

Хоча є ще багато імен, які заслуговують на згадки, на українському YouTube все ще переважають пісні російською мовою. Проте ситуація змінюється. Як мінімум два поп-відео на українській мові потрапили в топ-10 національного чарту YouTube. Дим «Время и Стекло» і Охорона Скасування Jerry Heil зайняли 3-е і 9-е місця.

Схожі статті