Леся Нікітюк розповіла як Сергій Притула довів її до сліз

Річ у тому, що Сергій Притула, дозволяє собі домінувати над Лесею Нікітюк. Його харизма буває такою, що Леся іноді не витримує і йде.

Багато глядачів підтверджують, що Леся Нікітюк та Сергій Притула, є ідеальним телевізійним тандемом. Гумор у них прекрасний і вони відрізняються гострим розумом. Однак це не говорить про те, що в ефірі вони виступають гладко та у них все добре. Можна помітити, що Лесю Нікітюк Сергій Притула може довести, що вона і заплаче.

Річ у тому, що Сергій Притула, дозволяє собі домінувати над Лесею Нікітюк. Його харизма буває такою, що Леся іноді не витримує і йде. Про це згадує ведуча.
Сергій може підвищити голос на неї та відразу згадується як в дитинстві вона без дозволу коли лізла в холодильник, то на неї так само підвищував голос її тато. Вона дуже недовірлива та уразлива і її серце не витримує такого звернення Сергія. Коли то він підвищив голос на неї та вона плачучи сказала, що не буде з ним разом працювати. Однак Лесю Нікітюк заспокоїли та після деякого часу вона повернулася на сцену. Хоча Леся констатує, що у них з Сергієм Притулою відмінні дружні відносини та вона може змагатися з ним тільки на знімальному майданчику.

Леся Нікітюк повідала, що у неї є мрія. Це не тільки мрія, а й таємне бажання! Леся хоче перестати працювати з Сергієм Притулою. Вона мріє, щоб Господь привів до неї молодого, фізично міцного чоловіка. І у них, щоб був відмінний тандем. При цьому Леся посміхається. Однак якщо говорити про це серйозно, то вона бажає, щоб пандемія закінчилася, і китайський вірус зник.

Тоді всі на Україні зможуть фінансово знову піднятися. Леся має на увазі не тільки представників шоу-бізнесу, до яких вона відноситься, але та інші сфери виробництва і суспільної діяльності. Китайський вірус як би розставив все на свої місця. Люди переглянули свої пріоритети. І деякі зрозуміли, що вони до цього жили неправильно. Так, і цінності вже ними переосмислені.

У деяких з’явився план “Б”, коли закінчиться пандемія і все повернеться в колишнє річище життя. Однак багато людей розуміють, що як раніше вже не буде. Світогляд і цінності життя вже стали інші. Люди стали мислити та сприймати навколишній світ і дійсність по-новому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.