Ще нікому невідомі, але вже талановиті: найперші виступи Кароль, Лорак, Каменських та інших на великій сцені

Зараз ці зірки відомі на весь світ, однак колись їх талан чули лише одиниці. Показуємо, як це було.

Вони — талановиті, успішні, знамениті і багаті. Однак досягти таких вершин було непросто. Перш ніж збирати аншлаги і здобути любов мільйонів прихильників, знаменитості трудились і докладати багато зусиль. Подивимось, як зароджувались зірки, коли ще не мали такої шаленої популярності.

Виступ Ані Лорак

Цьому виступу більше 15 років. Співачка поділилась ним у своїй соціальній мережі. Це був її найперший виступ на великій сцені в ефірі телешоу «Утренняя звезда» Юрія Ніколаєва.

Кароліна Куєк — це справжнє ім’я співачки. Тоді їй було всього 15 років.

Цей фрагмент ефіру співачка опублікувала, щоб привітати з 70-річчям першовідкривача дитячих музичних талантів — Юрія Ніколаєва.

Як зазначає сама Ані Лорак, саме з цього конкурсу розпочався її довгий творчий шлях, яким вона крокує до цих пір.

Виступ Тіни Кароль

Таня Ліберман — справжнє ім’я співачки. Вперше юна співачка виступила ще в 13 років, у 1998 році, в місті Калуш. Архівне відео сходження нової зірки опублікував на своєму YouTube-каналі режисер-документаліст Мирослав Бойчук. На невеликому фрагменті відео співачка виконує пісню “Твоя мелодія”, яка присвячена Володимиру Івасюку.

Нагадаємо, що знаменитість народилась 25 січня 1985 року в селищі Оротукан Магаданської області. Вже у 1992 році вся родина зважилась переїхати до України, в Івано-Франківськ.

Виступ Насті Каменських

Свою популярність Настя Каменських отримала співаючи в гурті “Потап і Настя”. Однак співачка мала виступи і поза цим проектом.

Даний виступ юна зірка виконувала на Всеукраїнському Молодіжному Фестивалі “Перлини Сезону” у 2005 році. Саме у цей рік творча біографія Насті Каменських пішла у верх. Згодом співачка створила дебютне відео на нову композицію “Какая разница”, яка й звела її з репером Потапом. Через деякий час вони записали пісню “Без любви”, що стала хітом і поклала початок гурту “Потап і Настя”.

Виступ Джамали

Українська співачка Джамала ніколи не боялась експериментувати з музичними стилями. Знаменитість показала архівне відео, де виступала в гуцульському костюмі під акомпанемент народного оркестру. Він був опублікований 19 років тому. Співачка зазначила, що це її перший виступ з оркестром. Тоді їй було всього 17 років.

Схожі статті